Nokia anunță telefonul Asha 210, vine cu buton Facebook/WhatsApp și tastatură QWERTY

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.430 ori
<b>Nokia anunță telefonul Asha 210, vine cu buton Facebook/WhatsApp și tastatură QWERTY</b>Mai țineți minte teaserul din urmă cu câteva zile, în care Nokia ne propunea un handset inedit cu tastatura QWERTY? Ei bine, după cum am speculat la acel moment era vorba despre un model Asha, care tocmai a fost prezentat astăzi. Terminalul este...

Mai țineți minte teaserul din urmă cu câteva zile, în care Nokia ne propunea un handset inedit cu tastatura QWERTY? Ei bine, după cum am speculat la acel moment era vorba despre un model Asha, care tocmai a fost prezentat astăzi. Terminalul este Nokia Asha 210 și iese în evidență prin prezența unui buton WhatsApp, respectiv buton Facebook.

Handsetul este unul din categoria low/mid range, vine cu tastatura QWERTY și va avea o versiune single SIM și una dual sIM. Dotările sale includ un display LCD de 2.4 inch, cu rezoluție QVGA, o tastatură QWERTY cu 4 rânduri și un buton dedicat pentru aplicația WhatsApp, care pe unele piețe va fi înlocuit cu unul dedicat Facebook.

Terminalul oferă și conectivitate WiFi și are buton On/Off pentru această funcție și rețineți că nu dispune de 3G sau LTE, în cazul în care vă întrebați. Alte aspecte ale conectivității sunt acoperite de microUSB și Bluetooth. Nokia Asha 210 vine cu o cameră de 2 megapixeli în spate, dar fără camera frontală și mai dispune și de 64 MB memorie internă, plus slot microSD.

Telefonul va sosi pe galben, cyan, negru, magenta și alb și va costa 72 de dolari. El va fi disponibil în acest trimestru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×