IFA 2013: Toshiba lansează prima sa tableta Windows 8 de 8 inch, modelul Encore; Costă 330 de dolari!

Autor:  | Publicat în:  Toshiba 1.005 ori
<b>IFA 2013: Toshiba lansează prima sa tableta Windows 8 de 8 inch, modelul Encore; Costă 330 de dolari!</b>Toshiba a lansat astăzi un produs rival cu celebra tableta Acer W3 de 8 inch, prin prisma faptului că noul venit este o tabletă de 8 inch optimizată pentru Windows 8.1. Toshiba Encore este numele acestui produs, care poate fi admirat mai jos. &nbsp;...

Toshiba a lansat astăzi un produs rival cu celebra tableta Acer W3 de 8 inch, prin prisma faptului că noul venit este o tabletă de 8 inch optimizată pentru Windows 8.1. Toshiba Encore este numele acestui produs, care poate fi admirat mai jos.

Terminalul va debuta în luna noiembrie, la prețul de 330 de dolari și vine cu un procesor Intel Atom, dar unul din generația Bay Trail quad core. Toshiba Encore integrează microfoane duale și o cameră de 2 megapixeli, care vor fi utile pe acest device, de vreme ce el a primit și certificare Skype. Ecranul de 8 inch suporta o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, iar dotările sale includ și 32 GB memorie internă și slot microSD.

Toshiba Encore

Toshiba Encore cântărește 479 de grame, vine cu o carcasă din plastic mat și are preinstalata o versiune full Office Home & Student 2013. Tot la pachet primim și aplicația Xbox SmartGlass, streaming gratuit prin Xbox Music și Norton Anti Theft. în cele din urmă, aflați că Toshiba Encore este dotată cu o cameră de 8 megapixeli în spate, GPS, accelerometru, difuzoare stereo și port micro HDMI.

Toshiba Encore - back


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×