IFA 2013: Toshiba lansează prima sa tableta Windows 8 de 8 inch, modelul Encore; Costă 330 de dolari!

1.059 ori
<b>IFA 2013: Toshiba lansează prima sa tableta Windows 8 de 8 inch, modelul Encore; Costă 330 de dolari!</b>Toshiba a lansat astăzi un produs rival cu celebra tableta Acer W3 de 8 inch, prin prisma faptului că noul venit este o tabletă de 8 inch optimizată pentru Windows 8.1. Toshiba Encore este numele acestui produs, care poate fi admirat mai jos. &nbsp;...

Toshiba a lansat astăzi un produs rival cu celebra tableta Acer W3 de 8 inch, prin prisma faptului că noul venit este o tabletă de 8 inch optimizată pentru Windows 8.1. Toshiba Encore este numele acestui produs, care poate fi admirat mai jos.

Terminalul va debuta în luna noiembrie, la prețul de 330 de dolari și vine cu un procesor Intel Atom, dar unul din generația Bay Trail quad core. Toshiba Encore integrează microfoane duale și o cameră de 2 megapixeli, care vor fi utile pe acest device, de vreme ce el a primit și certificare Skype. Ecranul de 8 inch suporta o rezoluție de 1280 x 800 pixeli, iar dotările sale includ și 32 GB memorie internă și slot microSD.

Toshiba Encore

Toshiba Encore cântărește 479 de grame, vine cu o carcasă din plastic mat și are preinstalata o versiune full Office Home & Student 2013. Tot la pachet primim și aplicația Xbox SmartGlass, streaming gratuit prin Xbox Music și Norton Anti Theft. în cele din urmă, aflați că Toshiba Encore este dotată cu o cameră de 8 megapixeli în spate, GPS, accelerometru, difuzoare stereo și port micro HDMI.

Toshiba Encore - back

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×