IFA 2013: Lenovo prezintă Vibe X, telefon cu ecran Full HD de 5 inch, procesor quad core, camera de 13 MP

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.948 ori
<b>IFA 2013: Lenovo prezintă Vibe X, telefon cu ecran Full HD de 5 inch, procesor quad core, camera de 13 MP</b>Nici Lenovo nu putea lipsi de la IFA 2013 Berlin, unde a sosit cu câteva tablete și telefoane interesante. Printre acestea din urmă se număra terminalul Lenovo Vibe X, pe care îl puteți vedea mai jos. &nbsp; Acesta este un smartphone cu ecran de 5...

Nici Lenovo nu putea lipsi de la IFA 2013 Berlin, unde a sosit cu câteva tablete și telefoane interesante. Printre acestea din urmă se număra terminalul Lenovo Vibe X, pe care îl puteți vedea mai jos.

Acesta este un smartphone cu ecran de 5 inch, rezoluție Full HD, camera de 13 megapixeli și procesor quad core. Acest CPU este un MediaTek, iar Vibe X folosește un panou Full HD IPS pentru ecranul său. Handsetul rulează Android 4.2 Jelly Bean, vine cu 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, o cameră de 13 MP în spate și o cameră frontală de 5 MP.

Lenovo Vibe X

Camera frontală este dotată cu o lentilă specială cu unghiuri largi de vizualizare și este ideală pentru videoconvorbiri. După cum se vede și în imagine acest smartphone e foarte subțire, el măsurând doar 6.9 mm în grosime și cântărind doar 120 de grame. Lenovo a confirmat și prezența protecției Gorilla Glass 3 la bord și aflăm că acest produs va sosi în China în octombrie și apoi pe alte piețe în decembrie.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×