IFA 2016: Lenovo lansează tableta Yoga Tab 3 Plus, cu ecran Quad HD şi difuzoare JBL, plus modelul Miix 510 care e un Surface Pro mai ieftin

1.708 ori
<b>IFA 2016: Lenovo lansează tableta Yoga Tab 3 Plus, cu ecran Quad HD şi difuzoare JBL, plus modelul Miix 510 care e un Surface Pro mai ieftin</b>Lenovo a lansat noi tablete azi din gama Yoga, dar şi din seria Miix, iar despre ele discutăm mai jos. Pe listă se află modelul Lenovo Yoga Tab 3 Plus, cu ecran Quad HD, apoi Lenovo Miix 510, care vine cu preţ accesibil pentru un rival Surface Pro.

Lenovo a lansat noi tablete azi din gama Yoga, dar şi din seria Miix, iar despre ele discutăm mai jos. Pe lista se afla modelul Lenovo Yoga Tab 3 Plus, cu ecran Quad HD, apoi Lenovo Miix 510, care vine cu preţ accesibil pentru un rival Surface Pro.

Lenovo Yoga Tab 3 Plus rulează Android 6.0 Marshmallow şi optează pentru un procesor Snapdragon 652 octa core, plus 3 GB RAM şi 32 GB stocare. Are şi conectivitate WiFi 802.11 ac şi nu va avea un preţ exagerat, el pornind de la 299 dolari. Tableta foloseşte un port USB Type-C şi are şi o variantă LTE. Ecranul de 10.1 inch cu rezoluţie de 2560 x 1600 pixeli pare punctul forte, în tandem cu cele 4 difuzoare frontale cu tehnologie JBL şi Dolby Atmos 3D.

Nu există un proiector aici, dar măcar primim doua camere. Bateria este o unitate de 9300 mAh, iar ea ar urma să ofere până la 18 ore de funcţionare. Preţul pentru versiunea WiFi este de 300 de euro, iar versiunea LTE va costa probabil cu 100 de euro mai mult.

Celălalt model nou, Lenovo Miix 510 sare la diagonala de 12.2 inch, dar vine tot cu preţ accesibil. E considerata un fel de versiune mai accesibilă pentru Surface Pro, cu Windows la bord şi cu rezoluţie Full HD. Opţiunile de CPU ajung până la un Core i7 de generaţie a şasea, plus până la 1 TB stocare SSD şi 8 GB RAM. Există chiar şi o versiune cu LTE. Preţul de pornire este de 600 dolari, iar produsul vine în octombrie. Şi designul sau e inspirat de Surface Pro, aparent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×