IFA 2016: Lenovo Yoga Book este o hiper-tabletă şi o "foaie digitală" ideală pentru desenat şi luat notiţe

2.352 ori
<b>IFA 2016: Lenovo Yoga Book este o hiper-tabletă şi o "foaie digitală" ideală pentru desenat şi luat notiţe</b>Ştiu, ştiu nu aţi mai auzit de hiper-tabletă, dar dacă există super maşină şi hiper maşină, de ce nu ar fi şi o hiper tabletă? Cam acest atribut i s-ar potrivi lui Lenovo Yoga Book, al cărui nume arată clar că e rivalul lui Surface Book şi e mai apropiat

Ştiu, ştiu nu aţi mai auzit de hiper-tabletă, dar dacă există super maşină şi hiper maşină, de ce nu ar fi şi o hiper tabletă? Cam acest atribut i s-ar potrivi lui Lenovo Yoga Book, al cărui nume arată clar că e rivalul lui Surface Book şi e mai apropiat de laptop decât de o tabletă tipică.

IFA 2016: Lenovo Yoga Book este o hiper-tabletă şi o "foaie digitală" ideală pentru desenat şi luat notiţe

Avem de-a face aici cu o alăturare atipică, între două panouri touch. Unul este ecranul şi unul este de fapt o suprafaţă interacționabilă de la Wacom, un touchpad special pentru desen şi scris de mână. El poate afişa şi o tastatură virtuală dacă e cazul, iar Lenovo numeşte acea zonă Create Pad. Puteţi ataşa şi un cartuş de cerneală şi luat notiţe pe hârtie reală suprapusa pe ecran, folosind stylus-ul oferit la pachet.

Lenovo Yoga Book

Yoga Book va copia în timp real ceea ce scrieţi, ca pe foaia de calc de pe vremuri. Acest model convertibil integrează un ecran de 10.1 inch cu rezoluţie Full HD, iar Lenovo vede ca public ţintă studenţii. Terminalul va sosi în versiuni cu Android sau Windows la bord, iar prima va costa 499 dolari, în vreme ce a doua va costa un pic mai mult, adică 549 dolari.

Ambele au suport LTE, iar varianta cu Android oferă 15 ore de funcţionare, în vreme ce modelul cu Windows atinge 13 ore. Primim şi 4 GB RAM, 64 GB stocare, slot microSD, procesor Intel Atom x5, plus baterie de 8500 mAh.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×