Lenovo Yoga A12 este o nouă tabletă hibrid ce costă doar 299 dolari; un soi de Yoga Book Lite

1.545 ori
<b>Lenovo Yoga A12 este o nouă tabletă hibrid ce costă doar 299 dolari; un soi de Yoga Book Lite</b>Compania chineză Lenovo a anunțat astăzi lansarea tabletei Yoga A12, device ce poate fi considerat drept un Yoga Book Lite care păstrează design-ul și tastatura touch. Dotările hardware sunt desigur mai slabe, dar o parte bună este faptul că prețul de

Spre sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, am testat aici la Mobilissimo și inedita tabletă Lenovo Yoga Book - device 2 în 1 ce a primit de la noi titulatura de cea mai originală tabletă a anului 2016, asta grație tastaturii sale touch ce la nevoie se transforma într-o zonă touch pentru desen folosind un stylus. Astăzi descoperim că Lenovo tocmai ce a lansat un soi de variantă Lite pentru acest model, produs numit Yoga A12.

Lenovo Yoga A12

Cum era de așteptat, dotările hardware sunt ceva mai slabe - în cazul de față primind un display HD de 12.2 inch, un procesor Intel Atom x5 și doar 2 GB memorie RAM. Avem 32 GB de stocare flash, o baterie ce promite o autonomie de până la 13 ore de utilizare cu o singură încărcare și difuzoare stereo cu tehnologie audio Dolby Atmos.

Lenovo Yoga A12

La fel ca în cazul lui Yoga Book și aici avem parte de o balama flexibilă la 360 grade ce ne permite utilizarea tabletei în 4 moduri diferite: notebook, tent, tabletă și plat (întins pe masă pentru o scriere mai ușoară cu stylus-ul). Lenovo Yoga A12 vine doar în varianta cu Android și va fi disponibilă pe gri și rose gold din data de 8 februarie la un preț de 299 dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×