Lenovo Yoga A12 este o nouă tabletă hibrid ce costă doar 299 dolari; un soi de Yoga Book Lite

1.514 ori
<b>Lenovo Yoga A12 este o nouă tabletă hibrid ce costă doar 299 dolari; un soi de Yoga Book Lite</b>Compania chineză Lenovo a anunțat astăzi lansarea tabletei Yoga A12, device ce poate fi considerat drept un Yoga Book Lite care păstrează design-ul și tastatura touch. Dotările hardware sunt desigur mai slabe, dar o parte bună este faptul că prețul de

Spre sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, am testat aici la Mobilissimo și inedita tabletă Lenovo Yoga Book - device 2 în 1 ce a primit de la noi titulatura de cea mai originală tabletă a anului 2016, asta grație tastaturii sale touch ce la nevoie se transforma într-o zonă touch pentru desen folosind un stylus. Astăzi descoperim că Lenovo tocmai ce a lansat un soi de variantă Lite pentru acest model, produs numit Yoga A12.

Lenovo Yoga A12

Cum era de așteptat, dotările hardware sunt ceva mai slabe - în cazul de față primind un display HD de 12.2 inch, un procesor Intel Atom x5 și doar 2 GB memorie RAM. Avem 32 GB de stocare flash, o baterie ce promite o autonomie de până la 13 ore de utilizare cu o singură încărcare și difuzoare stereo cu tehnologie audio Dolby Atmos.

Lenovo Yoga A12

La fel ca în cazul lui Yoga Book și aici avem parte de o balama flexibilă la 360 grade ce ne permite utilizarea tabletei în 4 moduri diferite: notebook, tent, tabletă și plat (întins pe masă pentru o scriere mai ușoară cu stylus-ul). Lenovo Yoga A12 vine doar în varianta cu Android și va fi disponibilă pe gri și rose gold din data de 8 februarie la un preț de 299 dolari.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×