Motorola revine pe piaţa tabletelor cu modelul Moto Tab; costă 299 dolari și aduce accesorii extra de productivitate

800 ori
<b>Motorola revine pe piaţa tabletelor cu modelul Moto Tab; costă 299 dolari și aduce accesorii extra de productivitate</b>O nouă tabletă Lenovo a debutat în aceste zile, model numit Moto Tab ce se remarcă prin numărul de accesorii extra ce pot fi achiziționate opțional. Produsul adoptă o diagonală de 10 inch și cu toate că dotările nu sunt inedite

Motorola a revenit de nicăieri parcă pe piaţa tabletelor, cu modelul Moto Tab, lansat în SUA la preţul de 299 dolari. Acest terminal este vândut în exclusivitate de AT&T deocamdată, care îl oferă şi sub formă de rate lunare de 15 dolari.

Moto Tab

Avem de-a face cu o tabletă midrange cu diagonală de 10.1 inch aici, iar produsul va fi în magazine de pe 17 noiembrie. Moto Tab vine cu rezoluţie Full HD, procesor Qualcomm Snapdragon 625, 2 GB RAM şi 32 GB stocare. Are şi slot microSD şi baterie de 7000 mAh, plus difuzoare stereo. În cazul în care vi se pare familiară tableta, chiar aşa este, pentru că avem de-a face cu un Lenovo Tab 4 Plus rebranduit.

Moto Tab

AT&T şi Moto vând produsul cu pachete speciale, precum un "Productivity Pack", care include o tastatură Bluetooth şi husa folio, dar şi un "Home Assistant Pack", care include un difuzor de 3 watt cu microfoane duale şi acces la un asistent inteligent. Acest din urmă pack costă 80 de dolari. Mai menţionăm şi că tableta vine cu scanner de amprente pentru autentificare, port USB Type-C şi Android 7.1, cu un mod special TV pentru vizionare de seriale şi filme direct prin serviciile operatorului.

Moto Tab

Iar Lenovo a contribuit aici cu acustică Dolby Atmos, oferită via difuzoare stereo. E lesne de înţeles de ce e folosit brandul Moto Tab pentru terminalul Lenovo: patriotismul. Motorola e companie americană şi inventatorul telefonului mobil. Va atrage probabil mai mult publicul acest brand.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×