Apple ar putea aduce un senzor 3D pe camera principală de pe iPhone în 2019

640 ori
<b>Apple ar putea aduce un senzor 3D pe camera principală de pe iPhone în 2019</b>Potrivit unor zvonuri recent sosite în online, s-ar părea că cei de la Apple nu exclud posibilitatea ca iPhone-ul din 2019 să includă o cameră duală cu senzor 3D. Această informație face referire la dorința americanilor de a promova

Face ID şi True Depth sunt doar începutul pentru Apple, care va extinde funcţionalităţile şi capacitatea senzorilor de pe terminalele sale viitoare. Aparent senzori 3D vor ajunge şi în spatele lui iPhone de prin 2019, judecând după scăpări recente.

Motivul pentru implementarea noilor senzori ar fi funcţionalitatea augmented reality. Încă de la succesul lui Pokemon GO, Tim Cook and co s-au declarat fani AR şi au pornit proiecte în această zonă. În vara debuta ARKit şi o sumedenie de aplicaţii augmented reality au apărut în App Store în ultima vreme. Între timp Niantic lucrează la un joc Harry Potter în stil Pokemon Go şi tot mai multe companii intra în zona AR.

Problema e ca la ora actuală nu avem un "flagship" ideal pentru consumul de AR. La VR lucrurile sunt clare: fie cumperi un sistem de realitate virtuală de la Sony, Oculus sau HTC şi dai un ban serios, fie cheltuieşti puţin şi foloseşti un headset ce are nevoie de un smartphone high end. La nivel de AR în schimb... nu avem o "unealtă" ideală de consum.

Persoane apropiate de planurile Apple au dezvăluit că senzorul viitor 3D va completa şi nu înlocui funcţiile sistemului TrueDepth din faţa lui iPhone X. Combinaţia dintre senzorul din faţă şi cel din spate ar putea ajuta la spaţialitate şi la orientarea în mediul din jur a telefonului, creând o suprapunere AR mai reuşită pe tot mediul din jur, eventual şi în tandem cu acel headset Apple despre care se speculează.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×