Produse evoMAG.ro

Nokia Champagne apare din nou, de această dată pare a fi o tabletă... poate chiar un netbook?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 910 ori
<b>Nokia Champagne apare din nou, de această dată pare a fi o tabletă... poate chiar un netbook?</b>Nokia Champagne este un nume vehiculat încă din toamna anului trecut, când a avut loc evenimentul Nokia World 2011. El apărea drept companion pentru Nokia Ace, între timp devenit Nokia Lumia 900, asta în vreme ce Champagne a rămas la rangul de nume...

Nokia Champagne este un nume vehiculat încă din toamna anului trecut, când a avut loc evenimentul Nokia World 2011. El apărea drept companion pentru Nokia Ace, între timp devenit Nokia Lumia 900, asta în vreme ce Champagne a rămas la rangul de nume de cod și atât. Ei bine iată că s-ar putea să nu fie vorba de un telefon mobil, ci de o tabletă, sau chiar un netbook.

Imaginea de mai sus și-a făcut apariția pe Twitter mulțumită lui MS_nerd, care o numește "Two Turkeys" (2 curcani), porecla pe care Google o folosește pentru asocierea dintre Microsoft și Nokia. La prima vedere am fi tentați să spunem că aceasta este o tabletă Nokia, eventual una cu Windows 8 la bord, pe care am putea-o vedea în vara la Nokia Connection 2012. Dacă ne întoarcem totuși puțin în timp descoperim că acest design aparține lui Nokia Booklet 3G, acel netbook eșuat al finlandezilor, care nu avea nici dotările și nici prețul necesar pentru a reuși.

Să pregătească oare producătorul nordic un nou laptop sau să fi împrumutat doar fațada superioară a primului Booklet pentru o tabletă? Observați că marginile sale amintesc ușor de trendul pornit de către N9 și curbele sale armonioase. Dacă ne uităm cu atenție în partea inferioară a fotografiei, observăm că acest terminal are un mic spațiu despărțitor care îl unește cu altă secțiune, deci acesta este un device tip "clamshell", iar în acea parte se afla tastatură. și dacă Nokia are în plan un super device, unul care să fie și laptop și tableta și rival pentru ASUS Transformer Prime? Ce părere ați avea despre un asemenea model?

Nokia Champagne apare din nou, de această dată pare a fi o tabletă... poate chiar un netbook?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×