Promoția UTOK de Sărbători este aici; tableta 1005Q ce vine cu display IPS de 10.1 inch costă doar 349 lei

Autor:  | Publicat în:  UTOK 704 ori
<b>Promoția UTOK de Sărbători este aici; tableta 1005Q ce vine cu display IPS de 10.1 inch costă doar 349 lei</b>Și UTOK dă astăzi startul unei campanii de reduceri cu ocazia sărbătorilor de iarnă, promoție &icirc;n care sunt incluse smartphone-uri, tablete, accesorii, dar și televizoare. Produsele de față vin cu reduceri de p&acirc;nă la 66%, iar...

Și UTOK dă astăzi startul unei campanii de reduceri cu ocazia sărbătorilor de iarnă, promoție în care sunt incluse smartphone-uri, tablete, accesorii, dar și televizoare. Produsele de față vin cu reduceri de până la 66%, iar în cazul acesoriilor, prețurile încep de la doar 9.99 lei (huse, carduri memorie, căști).

Printre smartphone-urile listate de către UTOK se află și modelul 500Q Deluxe, telefon cu display HD de 5 inch, procesor quad-core, cameră foto de 13 megapixeli și husă flip-cover oferită cadou la achiziție. În perioada campaniei organizate de UTOK, prețul acestui device va fi de doar 399.99 lei.

De asemenea, vom putea alege tableta UTOK 1005Q, device cu display generos de 10.1 inch IPS, procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB RAM și 8 GB de stocare + slot microSD. Prețul tabletei este de 349 lei.

Avem la dispoziție și televizoare, un model numai bun de luat în calcul prin prisma prețului fiind UTOK U32HD4. Acest model oferă un panou HD de 81 cm, compatibilitatea CI+, redare direct de pe stick USB și tunere digiale. În perioada Sărbătorilor, acest televizor poate fi achiziționat la un preț promoțional de 779.99 lei.

Pe site-ul UTOK avem totodată și smartwatch-uri, camere video de acțiune, dar și trepiede pentru telefon sau gamepad-uri. Toate aceste produse le puteți găsi chiar aici pe utok.ro.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×