Următorul flagship HTC cu numele de cod “Perfume”, ar putea sosi cu Android 6.1 la pachet + Sense UI 8.0

Autor:  | Publicat în:  HTC 660 ori
<b>Următorul flagship HTC cu numele de cod “Perfume”, ar putea sosi cu Android 6.1 la pachet + Sense UI 8.0</b>Știm deja faptul că taiwanezii de la HTC ne pregătesc un nou smartphone pentru următoarele luni, acesta fiind nimeni altul dec&acirc;t One X9. Totuși, potrivit contului de Twitter @LlabTooFeR, HTC are &icirc;n dezvoltare și un flagship &icirc;n...

Știm deja faptul că taiwanezii de la HTC ne pregătesc un nou smartphone pentru următoarele luni, acesta fiind nimeni altul decât One X9. Totuși, potrivit contului de Twitter @LlabTooFeR, HTC are în dezvoltare și un flagship în acest moment, unul ce poartă numele de cod HTC Perfume.

Singurele detalii dezvăluite de către leaker fac referire la faptul că noul telefon va rula din fabrică Android 6.1 împreună cu interfața HTC Sense UI 8.0. Putem presupune că acesta va sosi cu procesorul Snapdragon 820, cu 3 sau 4 GB memorie RAM, dar și cu un senzor foto performant la pachet.

Alte dotări ar putea reprezentate de către o baterie de 3500 mAh, un display Quad HD și poate un port USB Type-C. Cât despre design, acesta ar putea fi similar lui HTC One A9, telefon metalic lansat cu doar câteva luni în urmă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×