Următorul flagship HTC cu numele de cod “Perfume”, ar putea sosi cu Android 6.1 la pachet + Sense UI 8.0

Autor:  | Publicat în:  HTC 712 ori
<b>Următorul flagship HTC cu numele de cod “Perfume”, ar putea sosi cu Android 6.1 la pachet + Sense UI 8.0</b>Știm deja faptul că taiwanezii de la HTC ne pregătesc un nou smartphone pentru următoarele luni, acesta fiind nimeni altul dec&acirc;t One X9. Totuși, potrivit contului de Twitter @LlabTooFeR, HTC are &icirc;n dezvoltare și un flagship &icirc;n...

Știm deja faptul că taiwanezii de la HTC ne pregătesc un nou smartphone pentru următoarele luni, acesta fiind nimeni altul decât One X9. Totuși, potrivit contului de Twitter @LlabTooFeR, HTC are în dezvoltare și un flagship în acest moment, unul ce poartă numele de cod HTC Perfume.

Singurele detalii dezvăluite de către leaker fac referire la faptul că noul telefon va rula din fabrică Android 6.1 împreună cu interfața HTC Sense UI 8.0. Putem presupune că acesta va sosi cu procesorul Snapdragon 820, cu 3 sau 4 GB memorie RAM, dar și cu un senzor foto performant la pachet.

Alte dotări ar putea reprezentate de către o baterie de 3500 mAh, un display Quad HD și poate un port USB Type-C. Cât despre design, acesta ar putea fi similar lui HTC One A9, telefon metalic lansat cu doar câteva luni în urmă.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×