Specificațiile tabletelor Lenovo Miix 710 și Miix 720 ajung pe web prin intermediul manualelor de utilizare

Autor:  | Publicat în:  Tablet  Lenovo 743 ori
<b>Specificațiile tabletelor Lenovo Miix 710 și Miix 720 ajung pe web prin intermediul manualelor de utilizare</b>Următoarele tablete pregătite de către Lenovo se pare că vor fi modelele Miix 710 și Miix 720 - dispozitive considerate drept răspuns la seria Microsoft Surface Pro. Vom primi diagonale de 12 inch pe ambele modele, procesoare Intel și până la 16 GB RAM

Lenovo nu renunță la dezvoltarea de tablete, și pentru următoarea perioadă ne pregătește debutul modelelor Mii 710 și Miix 720 - care aparent ar fi considerate un răspuns la seria Microsoft Surface Pro. Detalii despre specificațiile hardware pe care aceste dispozitive ni le vor aduce, ajung astăzi în mediul online prin intermediul unor manuale de utilizare.

Lenovo Miix 720

Aflați că versiunea Lenovo Miix 710 va sosi cu un procesor Intel Kaby Lake la bord, cu un display de 12 inch ce ne va oferi o rezoluție de 2160 x 1440 pixeli, 16 GB memorie RAM și următoarele elemente de conectivitate: port microHDMI, slot pentru card microSD, dar și porturi USB 3.0, respectiv USB 2.0. Desigur, vom primi aici și conectivitate Wi-Fi, iar prezența unui jack audio 3.5 mm este de asemenea în cărți.

Cât despre Lenovo Miix 720, se pare că acesta va adopta tot un display de 12 inch și versiuni cu procesoare Intel Core i3, i5, sau Intel Core i7. Este posibil ca inițial să debuteze doar Miix 710 la sfârșitul acestui an, urmând ca modelul mai puternic Miix 720 să ajungă pe piață cel mai probabil în vara anului viitor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×