Tableta Alcatel POP4 10 LTE debutează oficial; Costă 170 dolari și are procesor Qualcomm

1.160 ori
<b>Tableta Alcatel POP4 10 LTE debutează oficial; Costă 170 dolari și are procesor Qualcomm</b>Pe piața din India a debutat în aceste zile și tableta Alcatel POP4 10 LTE, un device din zona de buget ce nu aduce dotări chiar rele. Bifează prezența unui ecran de 10 inch cu rezoluție Full HD, a unui procesor Qualcomm și a unui modem 4G

Cei de la Alcatel au introdus în această săptămână o nouă tabletă pe piața din India și anume modelul Alcatel POP4 10 LTE, dispozitiv ce poate fi achiziționat pentru suma de doar 172 dolari. După cum sugerează și numele său, tableta ne oferă suport pentru conectivitate 4G LTE, dotare care cu siguranță va fi apreciată în această zonă de preț în care rar se găsesc asemenea produse.

Alcatel POP4 10 LTE

Nici restul specificațiilor nu-s rele, tableta oferind un ecran de 10.1 inch cu rezoluție Full HD, un procesor Qualcomm Snapdragon 430 și 2 GB de RAM. Se aduc aici 16 GB de stocare flash + slot microSD, dar și 5 GB de stocare gratuită în cloud. Aflăm că ecranul este laminat pentru o vizibilitate îmbunătățită în bătaia razelor de soare și după cum v-ați dat seama, sistemul de operare ce rulează aici este Android.

Mai găsim și o cameră frontală de 2 megapixeli, o carcasă metalică cu grosime de 7.95 mm, difuzoare stereo cu acustică Waves Maxx Audio și o baterie de 5830 mAh la bord. Tableta este una destinată studenților și elevilor, în acest sens sosind la pachet cu o serie de aplicații educaționale precum cărți ebook NCERT.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×