Vivo V9 Youth debutează pe piață cu ecran generos de 6.3 inch și procesor Qualcomm

1.143 ori
<b>Vivo V9 Youth debutează pe piață cu ecran generos de 6.3 inch și procesor Qualcomm</b>Cei pasionați de terminale cu diagonale generoase au la dispoziție de astăzi un nou model interesant și anume Vivo V9 Youth, telefon despre care aflați mai multe din rândurile următoare. Acest handset beneficiază de un panou de 6.3 inch

La aproximativ o lună de la prezentarea lui Vivo V9, compania de față anunță lansarea unei alte variante numită Vivo V9 Youth care după cum și denumirea sugerează oferă dotări ceva mai slabe. Se pătrează însă ecranul generos de 6.3 inch cu aspect 19:9 și rezoluție FHD+ de 2280 x 1080 pixeli, dar și design-ul metalic care pentru unii utilizatori reprezintă o alegere mai bună decât cele cu spate din sticlă.

Vivo V9 Youth

Avem un procesor Qualcomm Snapdragon 450 la bord, 4 GB de RAM, 32 GB spațiu de stocare și un slot pentru carduri microSD de până la 256 GB. Vivo V9 Youth aduce un scanner de amprente în spate și tot acolo regăsim și camera duală cu senzor principal de 16 megapixeli și senzor secundar de 2 megapixeli necesar pentru captura foto cu efect bokeh.

Pentru selfie-uri un senzor de 16 megapixeli vă stă la dispoziție și aflăm că Vivo include aici o baterie de 3260 mAh. Pe lângă autentificarea pe bază de scanare a amprentei, telefonul V9 Youth dispune și de o tehnologie de recunoaștere facială. Prețul acestui nou produs este de doar 230 euro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×