Tableta ASUS Memo Pad Smart lansat În Tailanda; Iată detalii despre terminalul de 10 inch cu preț accesibil (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.572 ori
<b>Tableta ASUS Memo Pad Smart lansat În Tailanda; Iată detalii despre terminalul de 10 inch cu preț accesibil (Video)</b>ASUS Memo Pad Smart este doar una dintre noile tablete ASUS pe care am putea să le vedem la MWC 2013. Ea a fost subiect de zvonuri împreună cu acel model de 7 inch cu CPU Intel despre care s-a vorbit în ultima vreme. Ei bine acest device cu numele de...

ASUS Memo Pad Smart este doar una dintre noile tablete ASUS pe care am putea să le vedem la MWC 2013. Ea a fost subiect de zvonuri împreună cu acel model de 7 inch cu CPU Intel despre care s-a vorbit în ultima vreme. Ei bine acest device cu numele de cod ME301T, numit acum ASUS Memo Pad Smart a debutat deja în Tailanda, unde a primit un preț și o filmare hands on pe care o vedeți mai jos.

Memo Pad Smart vine cu un display WXGA de 10.1 inch, rulează Android 4.1 Jelly Bean și are drept "creier" un procesor quad core Tegra 3 de 1.2 GHz. Alte dotări includ 16 GB ROM, 1 GB RAM, un slot microSD, o cameră de 5 megapixeli în spate și o cameră frontală de 1.2 megapixeli. în cele din urmă tableta încorporează și un port micro HDMI și vine la pachet cu stocare în cloud via WebStorage de la ASUS, cu 5 GB spațiu pe viață.

ASUS Memo Pad Smart

Tableta măsoară 9.9 mm în grosime, cântărește 580 de grame iar prețul sau este unul foarte bun, de 360 de dolari, cel puțin în Tailanda. Se pare că ASUS Memo Pad Smart este disponibil într-o cutie din materiale eco-friendly și va sosi în 3 culori: alb, albastru și roz. încă o dată așteptați-vă să vedeți acest device la MWC 2013, unde ne vom afla și noi și vă vom oferi experienta hands on cu tableta de 10 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×