HTC 8X Windows Phone disponibil În curând și pe alb, are parte de o imagine teaser

990 ori
<b>HTC 8X Windows Phone disponibil În curând și pe alb, are parte de o imagine teaser</b>HTC 8X este terminalul Windows Phone 8 cel mai arătos, poate chiar mai arătos decât Lumia 820 și 920. Am realizat deja un review pentru acest produs și acum se pare că smartphone-ul disponibil inițial pe negru și albastru va sosi și pe alb, după...

HTC 8X este terminalul Windows Phone 8 cel mai arătos, poate chiar mai arătos decât Lumia 820 și 920. Am realizat deja un review pentru acest produs și acum se pare că smartphone-ul disponibil inițial pe negru și albastru va sosi și pe alb, după cum confirma posterul de mai jos.

Până acum au existat și versiuni de culoare roșie, galbenă și gri ale telefonului, dar alb nu. HTC a postat imaginea de mai sus pe contul său oficial de Twitter, prezentând în mod clar varianta albă a telefonului lor flagship WP 8. Ideea din spatele acestei imagini este că băiatul se afla la metrou și scapă de stresul cotidian ascultând muzică la HTC 8X, în vreme ce fetele de lângă el își trec telefonul de la una la alta.

Există totuși un aspect interesant aici: e posibil ca de fapt să vedem aici un teaser pentru HTC M7, de vreme ce se zvonește că spatele său va arăta precum cel al lui HTC 8X. Singura problemă este cu amplasarea blițului pe telefon, care ar trebui să fie diferită de cea a lui 8X și în acest caz nu este, deci avem de-a face cu modelul Windows Phone 8 până la urmă. Voi ce versiune de culoare preferați pentru acest model cu procesor dual core, Beats Audio, camera de 8 MP și 1 GB RAM?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×