Tableta ASUS ZenPad îşi face apariţia din nou, în format 4:3 în noi randări; Soseşte la Computex săptămâna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Asus 789 ori
<b>Tableta ASUS ZenPad îşi face apariţia din nou, în format 4:3 în noi randări; Soseşte la Computex săptămâna viitoare</b>Următoarele zile vor fi ocupate pentru pasionaţii de tehnologie de v&acirc;rf şi &icirc;n special pentru cei interesaţi de terminale Android. &Icirc;nt&acirc;i are loc &icirc;n această săptăm&acirc;nă Google I/O 2015 şi apoi săptăm&acirc;na...

Următoarele zile vor fi ocupate pentru pasionaţii de tehnologie de vârf şi în special pentru cei interesaţi de terminale Android. Întâi are loc în această săptămână Google I/O 2015 şi apoi săptămâna viitoare Computex 2015. Acolo va debuta şi seria de tablete ASUS ZenPad, care astăzi primeşte o randare nouă.

Va exista o versiune de 7 inch şi una de 8 inch a acestei tablete, iar azi aflăm că terminalele vin cu aspect 4:3 al ecranului. La bordul lor se afla procesoare Intel iar noile modele oferă difuzoare frontale, dacă ne luăm după randarile din acest articol. Abordarea 4:3 a devenit un trend în ultima vreme în rândul modelelor Android, deşi Apple o folosea de ceva vreme pe iPad.

ASUS ZenPad 8

Astfel, companii ca Acer sau Samsung au folosit acest aspect pe modelele lor, inclusiv Galaxy Tab A de exemplu. Revenind la ASUS ZenPad, spatele său pare fabricat din material soft touch şi are şi o zonă ce imită pielea. Remarcăm şi prezenţa butoanelor fizice lateral şi a unui slot microSD tot lateral. Modelul de 8 inch va avea o rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli, iar cel de 7 inch de 1024 x 600 pixeli.

Aşteptam mai multe detalii din Taipei, de la Computex, săptămâna viitoare. Se vehiculeaza un pret de pornire de 160 de dolari pentru ZenPad 7.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×