Tableta ASUS ZenPad îşi face apariţia din nou, în format 4:3 în noi randări; Soseşte la Computex săptămâna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Asus 780 ori
<b>Tableta ASUS ZenPad îşi face apariţia din nou, în format 4:3 în noi randări; Soseşte la Computex săptămâna viitoare</b>Următoarele zile vor fi ocupate pentru pasionaţii de tehnologie de v&acirc;rf şi &icirc;n special pentru cei interesaţi de terminale Android. &Icirc;nt&acirc;i are loc &icirc;n această săptăm&acirc;nă Google I/O 2015 şi apoi săptăm&acirc;na...

Următoarele zile vor fi ocupate pentru pasionaţii de tehnologie de vârf şi în special pentru cei interesaţi de terminale Android. Întâi are loc în această săptămână Google I/O 2015 şi apoi săptămâna viitoare Computex 2015. Acolo va debuta şi seria de tablete ASUS ZenPad, care astăzi primeşte o randare nouă.

Va exista o versiune de 7 inch şi una de 8 inch a acestei tablete, iar azi aflăm că terminalele vin cu aspect 4:3 al ecranului. La bordul lor se afla procesoare Intel iar noile modele oferă difuzoare frontale, dacă ne luăm după randarile din acest articol. Abordarea 4:3 a devenit un trend în ultima vreme în rândul modelelor Android, deşi Apple o folosea de ceva vreme pe iPad.

ASUS ZenPad 8

Astfel, companii ca Acer sau Samsung au folosit acest aspect pe modelele lor, inclusiv Galaxy Tab A de exemplu. Revenind la ASUS ZenPad, spatele său pare fabricat din material soft touch şi are şi o zonă ce imită pielea. Remarcăm şi prezenţa butoanelor fizice lateral şi a unui slot microSD tot lateral. Modelul de 8 inch va avea o rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli, iar cel de 7 inch de 1024 x 600 pixeli.

Aşteptam mai multe detalii din Taipei, de la Computex, săptămâna viitoare. Se vehiculeaza un pret de pornire de 160 de dolari pentru ZenPad 7.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×