Tableta ASUS ZenPad îşi face apariţia din nou, în format 4:3 în noi randări; Soseşte la Computex săptămâna viitoare

Autor:  | Publicat în:  Asus 801 ori
<b>Tableta ASUS ZenPad îşi face apariţia din nou, în format 4:3 în noi randări; Soseşte la Computex săptămâna viitoare</b>Următoarele zile vor fi ocupate pentru pasionaţii de tehnologie de v&acirc;rf şi &icirc;n special pentru cei interesaţi de terminale Android. &Icirc;nt&acirc;i are loc &icirc;n această săptăm&acirc;nă Google I/O 2015 şi apoi săptăm&acirc;na...

Următoarele zile vor fi ocupate pentru pasionaţii de tehnologie de vârf şi în special pentru cei interesaţi de terminale Android. Întâi are loc în această săptămână Google I/O 2015 şi apoi săptămâna viitoare Computex 2015. Acolo va debuta şi seria de tablete ASUS ZenPad, care astăzi primeşte o randare nouă.

Va exista o versiune de 7 inch şi una de 8 inch a acestei tablete, iar azi aflăm că terminalele vin cu aspect 4:3 al ecranului. La bordul lor se afla procesoare Intel iar noile modele oferă difuzoare frontale, dacă ne luăm după randarile din acest articol. Abordarea 4:3 a devenit un trend în ultima vreme în rândul modelelor Android, deşi Apple o folosea de ceva vreme pe iPad.

ASUS ZenPad 8

Astfel, companii ca Acer sau Samsung au folosit acest aspect pe modelele lor, inclusiv Galaxy Tab A de exemplu. Revenind la ASUS ZenPad, spatele său pare fabricat din material soft touch şi are şi o zonă ce imită pielea. Remarcăm şi prezenţa butoanelor fizice lateral şi a unui slot microSD tot lateral. Modelul de 8 inch va avea o rezoluţie de 2048 x 1536 pixeli, iar cel de 7 inch de 1024 x 600 pixeli.

Aşteptam mai multe detalii din Taipei, de la Computex, săptămâna viitoare. Se vehiculeaza un pret de pornire de 160 de dolari pentru ZenPad 7.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×