iPhone 6s ar putea veni cu o cameră de 12 megapixeli, cu senzor Sony RGBW, conform unor zvonuri

Autor:  | Publicat în:  Apple 918 ori
<b>iPhone 6s ar putea veni cu o cameră de 12 megapixeli, cu senzor Sony RGBW, conform unor zvonuri</b>Se pare că Huawei P8 nu va mai fi singurul telefon cu modul de cameră Sony RGBW, deoarece şi iPhone 6s ar urma să adopte această tehnologie, conform unor zvonuri. Viitorul flagship Apple ar urma să includă o cameră de 12 megapixeli, iar mai multe...

Se pare că Huawei P8 nu va mai fi singurul telefon cu modul de cameră Sony RGBW, deoarece şi iPhone 6s ar urma să adopte această tehnologie, conform unor zvonuri. Viitorul flagship Apple ar urma să includă o cameră de 12 megapixeli, iar mai multe detalii despre ea aflaţi mai jos.

Tehnologia RGBW îmbunătăţeşte performanţa în condiţii low light, printre altele, iar teoria legată de această cameră anulează un zvon recent, care afirmă că noul iPhone va avea o cameră duala. Presa din Japonia scrie că viitorul iPhone va integra un senzor Sony de 12 megapixeli, ceea ce se potriveşte cu predicţiile analiştilor de acum câteva săptămâni.

Kevin Wang afirmă că iPhone 6s va integra o cameră cu această rezoluţie, dar şi cu pixeli mai mici decât de obicei. În cazul în care va intrigă denumirea RGBW, aflaţi că de pe lângă Red, Green şi Blue, avem aici şi "White", un subpixel alb care permite senzorului să captureze mai multă lumină, mai ales în condiţii low light. Iniţial Apple avea de gând să folosească această nouă cameră încă de anul trecut, pe iPhone 6, dar a preferat să mai facă teste şi să finalizeze tehnologia pentru 2015.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×