Tableta Google Nexus are parte de o scăpare de specificații, plus dată de lansare!

1.310 ori
<b>Tableta Google Nexus are parte de o scăpare de specificații, plus dată de lansare!</b>Direct din Australia vine o nouă scurgere de informații, care ne indică o listă de specificații pentru mult-așteptata tableta Google Nexus. Gizmodo Australia este capul răutăților și ne prezintă câteva dotări interesante ale tabletei,...

Direct din Australia vine o nouă scurgere de informații, care ne indică o listă de specificații pentru mult-așteptata tableta Google Nexus. Gizmodo Australia este capul răutăților și ne prezintă câteva dotări interesante ale tabletei, menționând și că local terminalul se va lansa în luna iulie.

Asta înseamnă că și Europa îl va primi cam în aceeași perioadă și rămâne de văzut dacă tableta Google va ajunge la noi prin retaileri, operatori sau canalele oficiale Google. în fine, aflați că Nexus Tablet vine cu un display IPS de 7 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, Android 4.1 Jelly Bean că OS și un procesor quad core Nvidia Tegra 3 de 1.3 GHz. Alte dotări includ un GPU Nvidia, 1 GB RAM, 8/16 GB memorie internă, camera frontală de 1.2 megapixeli, NFC și WiFi a/b/g/n.

Se pare că producătorul tabletei va fi chiar ASUS, așa cum se zvonește de ceva vreme, iar zvonurile care afirmau că Google ar fi ales un CPU dual core în loc de quad core, pentru a menține prețul scăzut au fost nefondate. Credeți că Google va reuși să ofere acest produs pe piață la un preț accesibil precum 200 de dolari, așa cum se vehiculează? Vom afla cât de reale sunt aceste informații miercuri, în cadrul lui Google I/O 2012.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×