Sony a Înregistrat alte nume ce ar putea fi folosite În seria Xperia: ado, amo, ilo, sora

Autor:  | Publicat în:  Sony 883 ori
<b>Sony a Înregistrat alte nume ce ar putea fi folosite În seria Xperia: ado, amo, ilo, sora</b>Sony a lansat o serie întreagă de telefoane cu Android în seria Xperia. Anul este abia la jumătate și altele urmează a fi lansate în viitorul apropiat. O serie de nume au fost deja înregistrate de către compania japoneză la USPTO - United States...

Sony a lansat o serie întreagă de telefoane cu Android în seria Xperia. Anul este abia la jumătate și altele urmează a fi lansate în viitorul apropiat. O serie de nume au fost deja înregistrate de către compania japoneză la USPTO - United States Patent and Trademark Office.

Acestea sunt:

- Sony Xperia ado;
- Sony Xperia amo;
- Sony Xperia ilo;
- Sony Xperia sora.

Se merge pe linia inaugurată de Sony Ericsson Xperia Arc S, Neo, Neo V, etc. Așteptăm și un smartphone Sony de top cu procesor quad-core și display HD. Spre binele lor ar trebui să-l aducă cât mai repede în piață.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×