Sony a Înregistrat alte nume ce ar putea fi folosite În seria Xperia: ado, amo, ilo, sora

914 ori
<b>Sony a Înregistrat alte nume ce ar putea fi folosite În seria Xperia: ado, amo, ilo, sora</b>Sony a lansat o serie întreagă de telefoane cu Android în seria Xperia. Anul este abia la jumătate și altele urmează a fi lansate în viitorul apropiat. O serie de nume au fost deja înregistrate de către compania japoneză la USPTO - United States...

Sony a lansat o serie întreagă de telefoane cu Android în seria Xperia. Anul este abia la jumătate și altele urmează a fi lansate în viitorul apropiat. O serie de nume au fost deja înregistrate de către compania japoneză la USPTO - United States Patent and Trademark Office.

Acestea sunt:

- Sony Xperia ado;
- Sony Xperia amo;
- Sony Xperia ilo;
- Sony Xperia sora.

Se merge pe linia inaugurată de Sony Ericsson Xperia Arc S, Neo, Neo V, etc. Așteptăm și un smartphone Sony de top cu procesor quad-core și display HD. Spre binele lor ar trebui să-l aducă cât mai repede în piață.

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×