Tableta Honeycomb LG G-Slate prezentată Într-o experiență hands-on (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 1.835 ori
<b>Tableta Honeycomb LG G-Slate prezentată Într-o experiență hands-on (Video)</b>Printre cele mai așteptate tablete ale acestui început de an se numără LG G-Slate, tabletă care va sosi în oferta operatorului american T-Mobile și care poartă și numele de Optimus Pad. Terminalul reprezintă o premieră, prin faptul că vine cu...

Printre cele mai așteptate tablete ale acestui început de an se numără LG G-Slate, tabletă care va sosi în oferta operatorului american T-Mobile și care poartă și numele de Optimus Pad. Terminalul reprezintă o premieră, prin faptul că vine cu camere duale în partea din spate, capabile de captură 3D.

Gadgetul va fi prezentat în cadrul lui Mobile World Congress 2011, care debutează pe 14 februarie, dar până atunci să vedem ce ne rezervă acesta, în următorul clip hands on. Dotările lui LG G-Slate includ, printre altele un display 3D de 8.9 inch, Android 3.0 Honeycomb și un procesor dual core Tegra 2.

în partea frontală a tabletei se află o cameră de 2 megapixeli, pentru videoconvoribri, în vreme ce spațiul de stocare de pe acest terminal este de 32GB. Rămâne de văzut ce preț va avea noul membru al familiei Optimus și dacă va fi mai accesibil decât cel de 800 de dolari al tabletei Motorola Xoom.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×