Cinemagia pentru Android, o aplicație ideală pentru cinefili

2.093 ori
<b>Cinemagia pentru Android, o aplicație ideală pentru cinefili</b>Dacă IMDB are propria aplicație pentru iPhone și handseturile Android, de ce nu ar beneficia și Cinemagia de o astfel de metodă de promovare. Ei bine, iată că aplicația există și poate fi descărcată folosind codul QR de la finalul articolului....

Dacă IMDB are propria aplicație pentru iPhone și handseturile Android, de ce nu ar beneficia și Cinemagia de o astfel de metodă de promovare. Ei bine, iată că aplicația există și poate fi descărcată folosind codul QR de la finalul articolului.

Aplicația Cinemagia pentru Android include toate informațiile despre filmele și actorii preferați ai dumneavoastră și va permite să aflați programul cinematografelor. De asemenea, aveți la dispoziție programul TV complet, știri despre celebrități și noi producții de la Hollywood, plus trailere și galerii foto cu actori și filme.

Cinemagia pentru Android, o aplicație ideală pentru cinefili

Puteți vedea și topul Box Office România, filmele ce urmează să apară și chiar să rezervați bilete prin aplicația Cinemagia. Dacă ați testat deja acest soft, vă așteptam cu păreri și feedback în secțiunea Comentarii.

Cod QR pentru aplicatia Android Cinemagie

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×