Toshiba Thrive scos din cutie la Mobilissimo.ro - bateria scoasă de sub capacul aferent - iată cum! (Video)

5.258 ori
<b>Toshiba Thrive scos din cutie la Mobilissimo.ro - bateria scoasă de sub capacul aferent - iată cum! (Video)</b>Toshiba se poate lăuda cu o mică premieră în ce privește modelul de tabletă Thrive: primul device de acest gen cu Android la bord și baterie care se poate înlătura. știm deja cu toții că nu-s șanse să scoatem bateria unui iPad, HTC Flyer,...

Toshiba se poate lăuda cu o mică premieră în ce privește modelul de tabletă Thrive: primul device de acest gen cu Android la bord și baterie care se poate înlătura. știm deja cu toții că nu-s șanse să scoatem bateria unui iPad, HTC Flyer, Motorola Xoom sau Samsung Galaxy Tab, cel puțin nu fără să demontăm tabletele. Ei bine, acum Thrive a sosit la Mobilissimo.ro pentru teste, mulțumită celor de la evoMAG.ro, iar noi vă arătăm cum se scoate bateria sa.

în primul rând vă prezentăm unboxingul tabletei, cu ecran de 10 inchi și Honeycomb la bord, plus o integrare elegantă a camerelor în partea laterală. De remarcat faptul că lui Thrive i se pot atașa variante de diferite culori ale capacului bateriei, pentru cei care doresc să schimbe lookul tabletei lor. în cutia terminalului se află o serie de manuale și promo-uri pentru accesorii, device-ul, cablul USB și un încărcător de mari dimensiuni, compus din 2 piese.

Pentru a înlătura capacul bateriei, trebuie să îl deblocați cu ajutorul unui buton special în lateralul carcasei. Apoi procesul este la fel de simplu ca și înlăturarea unei carcase de telefon HTC (adică nu chiar foarte simplu) și necesită forță din partea utilizatorului (și unghii destul de lungi). Baterie se scoate după deblocarea sa din locașul aferent folosind două butoane interioare. O privire asupra interiorului lui Toshiba Thrive găsiți în clipul din acest articol iar o recenzie completă va fi publicata în următoarele zile!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×