Nokia vine cu telefoane ieftine cu Windows Phone 7 spre a avea câștig În piață

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.363 ori
<b>Nokia vine cu telefoane ieftine cu Windows Phone 7 spre a avea câștig În piață</b>Nokia se pregătește de lansarea primului telefon cu Windows Phone 7 în versiunea Mango. Microsoft și compania finlandeză intră în competiție cu două sisteme de operare mature și aici mă refer la iOS de la Apple și Android de la Google. Pentru...

Nokia se pregătește de lansarea primului telefon cu Windows Phone 7 în versiunea Mango. Microsoft și compania finlandeză intră în competiție cu două sisteme de operare mature și aici mă refer la iOS de la Apple și Android de la Google. Pentru a reuși în fața lor un oficial Nokia a declarat că strategia Nokia are în plan realizarea unor smartphone-uri cu Mango care să ajungă sub costurile de achiziție generate de un telefon Android de buget.

Eu zic că deja sună interesant. Observați o listă cu 15 telefoane Android sub 200 de euro. Planul Nokia este ambițios și să vedem dacă se țin până la capăt de el și să nu avem decât o declarație bombastică.

Momentan sub 1.000 de lei nu sunt decât telefoane Symbian, Android, Windows Phone 7 a intrat cu LG Optimus 7 sub impulsul stocurilor existente. Nu ar strica o concurență mai puternică. Apple prin iOS se mărginește să rămână cu iPod poziționat puțin mai sus și fără componenta 3G încorporată.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×