1001 de aplicatii App Store pentru iPhone si numarul creste

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.005 ori
<b>1001 de aplicatii App Store pentru iPhone si numarul creste</b>Popularul App Store, magazinul virtual lansat de Apple a atins numarul de 1001 de aplicatii disponibile cu cateva zile in urma. Practic, App Store si-a dublat numarul softurilor oferite la momentul debutului sau oficial din urma cu doar 2 saptamani....

Popularul App Store, magazinul virtual lansat de Apple a atins numarul de 1001 de aplicatii disponibile cu cateva zile in urma. Practic, App Store si-a dublat numarul softurilor oferite la momentul debutului sau oficial din urma cu doar 2 saptamani.

Printre cele mai populare downloaduri se numara jocuri ca Texas Hold'em sau Crash Bandicoot, dar si softuri business ca Bloomberg News sau Salesforce Mobile si sa nu uitam de popularele programe de social networking Facebook, MySpace si AIM. 20% dintre aplicatii sunt gratuite, iar 90% dintre cele cu plata costa 10 dolari sau mai putin, majoritatea functionand atat pe iPhone cat si pe iPod Touch. In ciuda faptului ca publicul este entuziasmat in legatura cu acest magazin, developerii nu se arata la fel de incantati, din cauza ca softurile lor ajung destul de greu pe lista de downloaduri.

In plus, developerii se plang ca aplicatiile lor nu sunt promovate destul in sectiunile New, What's Hot sau Staff Favorites de pe App Store. Noi versiuni ale softurilor raman in asteptare chiar si o saptamana dupa upload, lasand utilizatorii sa se lupte cu buguri deja rezolvate in noile variante. In data de 13 iulie Apple anunta intr-un comunicat de presa ca peste 10 milioane de aplicatii au fost descarcate prin intermediul magazinului sau si ca acestea se pot descarca imediat pe orice iPhone si iPod Touch.

Plangerile developerilor continua insa, de vreme ce acestia nu au voie sa vorbeasca cu presa, cu publicul sau intre ei, Apple temandu-se ca acestia sa nu ofere informatii despre SDK sau despre programele dezvoltate.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×