Nokia N96 ar putea sosi pe 1 octombrie

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.199 ori
<b>Nokia N96 ar putea sosi pe 1 octombrie</b>Dupa o asteptare destul de indelungata aflam in sfarsit ca Nokia N96 va fi lansat in data de 1 octombrie, asta daca handsetul nu sufera o amanare sau informatia nu este doar un zvon. Aceasta data face referire la o lansare in Marea Britanie, dar Nokia nu...

Dupa o asteptare destul de indelungata aflam in sfarsit ca Nokia N96 va fi lansat in data de 1 octombrie, asta daca handsetul nu sufera o amanare sau informatia nu este doar un zvon.

Aceasta data face referire la o lansare in Marea Britanie, dar Nokia nu are de obicei probleme in ce priveste lansarea unui telefon in mai multe tari simultan. Daca nu sunteti familiari cu succesorul lui N95, va reamintim ca handsetul soseste cu o memorie interna de 16 GB, slot microSDHC pentru alti 16 GB, design dual-slide care dezvaluie o sectiune media si o camera de 5 megapixeli Zeiss cu blitz dual LED.

Nu cunoastem inca pretul sau oficial, dar acesta este estimat in jurul valorii de 1200 de dolari. Cu siguranta suma va scadea, odata ce terminalul va fi disponibil in oferta operatorilor, impreuna cu un abonament. N96 va fi un succesor de exceptie pentru popularul N95 8 GB, asta daca nu veti opta pentru Samsung Innov8 de dragul super-camerei sale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×