12 GB RAM ca standard pe toate variantele Galaxy S20? Asta susține un leaker celebru

709 ori
<b>12 GB RAM ca standard pe toate variantele Galaxy S20? Asta susține un leaker celebru</b>Numărătoarea inversă până la debutul telefoanelor din seria Galaxy S20 a început deja și după cum am aflat deja nu vom avea parte de modele intitulate S11, S11e și S11+, ci despre următoarele

Numărătoarea inversă până la debutul telefoanelor din seria Galaxy S20 a început deja și după cum am aflat deja nu vom avea parte de modele intitulate S11, S11e și S11+, ci despre următoarele: S20, S20+ și S20 Ultra. Multe leak-uri au sosit în ultima vreme online și era de așteptat ca volumul acestora să crească acum în pragul lansării.

Astăzi aflăm ceva legat de cantitatea de RAM pe care Samsung o va oferi pe tripleta de telefoane. Ei bine, potrivit celebrului leaker Universe Ice se pare că sud-coreenii vor oferi ca standard 12 GB RAM pe fiecare din cele 3 variante Galaxy S20. Este cu adevărat o decizie neașteptată în cazul în care se adeverește, asta ținând cont de faptul că modele S10 soseau cu 6 și 8 GB RAM în configurațiile de bază.

Mai mult de atât, Max Weinbach (editor XDA) dezvăluie faptul că Samsung Galaxy S20 Ultra 5G ar putea fi singurul telefon din trio ce va păstra slotul microSD. Acesta va fi disponibil în variante de 128, 256 sau 512 GB stocare și vom putea alege dintre configurația cu 12 GB RAM sau cea cu 16 GB RAM aparent. 

Va oferi zoom optic 10x (cameră telephoto 48 mpx), o cameră ultra-wide de 12 mpx și baterie de 5000 mAh cu alimentare rapidă la 45W (de la 0 la 100% în 74 minute). Lansarea seriei Galaxy S20 va avea loc pe 11 februarie, zi când debutează și noul pliabil Galazy Z Flip.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×