2.5 milioane de tableturi BlackBerry, gata pentru finalul anului

1.071 ori
<b>2.5 milioane de tableturi BlackBerry, gata pentru finalul anului</b>Stiam deja de ceva vreme de existenta unui tablet BlackBerry, dar iata ca acum avem si cateva cifre legate de presupusul BlackPad. Aparent acesta ar fi numele gadgetului pe care RIM il pregateste pentru finalul anului. Analistii de specialitate afirma ca...

Stiam deja de ceva vreme de existenta unui tablet BlackBerry, dar iata ca acum avem si cateva cifre legate de presupusul BlackPad. Aparent acesta ar fi numele gadgetului pe care RIM il pregateste pentru finalul anului. Analistii de specialitate afirma ca producatorul canadian ar fi pregatit nu mai putin de 2.5 milioane de unitati pentru livrare.

Jeffrey Fidacaro, de la Susquehanna Research este sursa principala a acestei speculatii, care dezvaluie un numar impresionant de unitati, mai ales avand in vedere ca Apple a vandut 3.27 milioane de iPad-uri in primul sau trimestru de existenta. Zvonurile afirma ca am putea vedea primul tablet BlackBerry lansat chiar lunea viitoare, in cadrul unei conferinte programate de RIM si destinata developerilor.

Tabletul BlackPad este vazut mai degraba ca un companion pentru smartphone-urile BlackBerry, care ii vor asigura conectivitatea, mai degraba decat ca un gadget independent. Ce stim pana acum despre acest terminal? Ca va sosi cu WiFi, Bluetooth, 2 camere si un display touch capacitiv de 7 inchi. El se va baza pe telefoanele BlackBerry pentru conectivitatea 3G si probabil ii va lipsi chipul GPS.

Avand in vedere aceste carente, tabletul ar trebui sa aiba un pret scazut, pentru a-l face mai atractiv pentru publicul de masa. Suntem curiosi si ce OS va avea terminalul si desi BlackBerry OS 6 este favoritul, unele surse afirma ca RIM va apela la o platforma dezvoltata de QNX.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×