Pretul lui iPhone 4 in Romania, dezvaluit de Orange

1.822 ori
<b>Pretul lui iPhone 4 in Romania, dezvaluit de Orange</b>Disponibil de azi (ora 00:00) la magazinele Orange Romania selectate si online, handsetul iPhone 4 este surpriza acestei luni pentru pasionatii de smartphone-uri. Daca Samsung Galaxy S nu v-a multumit si nu mai aveti rabdare pana la lansarea lui HTC...

Disponibil de azi (ora 00:00) la magazinele Orange Romania selectate si online, handsetul iPhone 4 este surpriza acestei luni pentru pasionatii de smartphone-uri. Daca Samsung Galaxy S nu v-a multumit si nu mai aveti rabdare pana la lansarea lui HTC Desire HD, noul iPhone este o optiune viabila.

Orange a dezvaluit astazi si pretul lui iPhone 4, pe care il veti putea achizitiona cu un abonament Pantera de 29 de euro pe luna. Astfel, cu un abonament pe 1 an, iPhone 4 in varianta de 16 GB va costa 452 euro, in vreme ce un abonament pe 2 ani duce acest terminal la pretul de 219 euro. Daca optati pentru iPhone 4 32 GB, acelasi abonament transforma pretul telefonului asfel: 557 euro cu abonament pe 1 an, respectiv 319 euro cu abonament pe 2 ani.

Pretul lui iPhone 4 in Romania, dezvaluit de Orange

Puteti alege si abonamentul Pantera 49, care va va taxa lunar cu 49 de euro si va va permite sa achizitionati un iPhone 4 16 GB la pretul de 432 euro, cu abonament pe un an, sau 169 euro, cu abonament pe 2 ani.Varianta de 32 GB se vinde la pretul de 537, respectiv 269 euro, in functie de durata abonamentului. Va reamintim ca acestea sunt abonamente special create pentru iPhone, iar mai multe detalii despre alte variante aflati de aici.

Daca sunteti curiosi cum aratau preturile lui iPhone 3Gs cu un an in urma, la momentul lansarii sale, puteti arunca o privire aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×