25.000 de dolari de la LG

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 864 ori
<b>25.000 de dolari de la LG</b>Te-ai gandit vreodata ca scrii SMS-uri mai repede decat orice alt utilizator de terminale mobile? LG s-a hotarat sa premieze rapiditatea cu care unii oameni scriu mesaje text, dar concursul este valabil doar la nivelul Statelor Unite. Trebuie doar sa ai...

Te-ai gandit vreodata ca scrii SMS-uri mai repede decat orice alt utilizator de terminale mobile? LG s-a hotarat sa premieze rapiditatea cu care unii oameni scriu mesaje text, dar concursul este valabil doar la nivelul Statelor Unite.

Trebuie doar sa ai un model enV sau V de la LG, evident pentru a participa in aceasta batalie a SMS-urilor. Concursul va incepe pe 31 martie, 2007 la Hollywood si cei inscrisi se vor intrece pentru un premiu de 10.000 de dolari si titlul de campion al SMS-urilor pe Coasta de Vest. Castigatorul va castiga si o excursie la New York, unde il infrunta pe campionul Coastei de Est, pentru un bonus de 15.000 de dolari.

Etapa din New York va avea loc pe 21 aprilie la The Roseland Ballroom. Cei mai nefericiti participanti vor primi premii de consolare, iar marele castigator va fi mai bogat cu 25.000 de dolari dupa marea finala. Cum functioneaza aceasta intrecere? Participantii vor trebui sa scrie anumite fraze pe handseturile lor V sau enV exact asa cum le primesc, fara abrevieri sau greseli de tipar. Primul care trimite un mesaj fara greseli  unui membru al juriului va avansa catre runda urmatoare. Frazele devin din ce in mai dificile, cu fiecare runda a concursului.

Ar fi interesant sa vedem un astfel de concurs si pe plaiurile mioritice, in conditiile in care stim ca romanii sunt mari SMS-uitori, avand si melodii pop care fac referire la acest "obicei".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×