Ghidul de lansare al lui Palm Pre a scapat pe web

1.312 ori
<b>Ghidul de lansare al lui Palm Pre a scapat pe web</b>Ne apropiem tot mai mult de lansarea lui Palm Pre, care va avea loc in data de 6 iunie si iata ca a scapat pe web un ghid al lansarii terminalului, trimis de Sprint catre angajatii sai. Va invitam sa dati click pe imaginea de mai jos, pentru a descarca...

Ne apropiem tot mai mult de lansarea lui Palm Pre, care va avea loc in data de 6 iunie si iata ca a scapat pe web un ghid al lansarii terminalului, trimis de Sprint catre angajatii sai. Va invitam sa dati click pe imaginea de mai jos, pentru a descarca documentul de 22 de pagini:

Datorita scaparii celor de la Sprint aflam ca Pre va sosi cu functia Documents to Go, permitandu-va sa vizualizati documente Office, fara softuri aditionale. De asemenea, este reconfirmat faptul ca Pre va fi vandut unui anumit segment de clienti, unul mai "casual", in vreme ce pasionatii de IT se vor multumi cu Treo Pro (cel putin teoretic).

In documentul Sprint este recunoscut si faptul ca Pre nu poate inlocui BlackBerry, mai ales daca este adoptat de angajatii unei intregi companii care are cerinte ridicate la capitolul securitate si administrare. Spre stupoare noastra, noul Palm nu este predispus la reparatii, astfel ca o unitate cu probleme de hardware va fi mai degraba inlocuita decat reparata... si asta din cauza designului.

In cele din urma aflam ca precomenzile pentru Pre incep din aceasta saptamana, terminalul suporta push email prin Exchange ActiveSync si GPS prin serviciile Google.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×