ABS, un viitor jucator important pe piata telefoniei mobile!

3.599 ori
<b>ABS, un viitor jucator important pe piata telefoniei mobile!</b>Doreati un ceas dotat cu functiile unui telefon mobil si nu stiati de unde sa il cumparati? Poate eBay reprezinta o solutie, dar taxele de livrare v-ar face cu siguranta sa va razganditi. ABS este unul dintre putinii distribuitori din Romania care ofera...

Doreati un ceas dotat cu functiile unui telefon mobil si nu stiati de unde sa il cumparati? Poate eBay reprezinta o solutie, dar taxele de livrare v-ar face cu siguranta sa va razganditi. ABS este unul dintre putinii distribuitori din Romania care ofera publicului cele mai noi terminale de pe piata, si telefoane unicat, realizate la comanda.

ABS este atat distribuitor, cat si importator de terminale mobile, oferind clientilor o garantie de 2 ani, aplicabila prin inlocuirea produsului defectuos. Aruncand o privire pe site-ul www.abs.com.ro am putut observa ca numeroase gadgeturi si handseturi prezentate pe site-ul nostru sunt disponibile prin intermediul distribuitorului. ABS colaboreaza cu numerosi dealeri, de la www.e7.ro, pana la sim.uv.ro sau www.accesoriitelefoane.ro. De asemenea compania cauta in continuare dealeri pentru a incheia parteneriate cu acestia si a se extinde in tara.

Studentii vor fi placut surprinsi sa afle ca se vor putea "ajuta" prin intermediul gadgeturilor de top, (cum ar fi ceasurile multimedia cu functii de telefon mobil) trecand mai usor prin stresanta sesiune. Prin intermediul parteneriatului cu producatori de top din domeniul telefoniei mobile, ABS poate realiza handseturi la comanda, in functie de preferintele clientului, care poate selecta orice aspect customizabil, de la carcasa, la sistem de operare si softuri. Printre fabricile producatoare de terminale mobile care colaboreaza cu ABS se numara si cea al carui site il puteti vizualiza accesand adresa: www.techfaithwireless.com.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×