HTC Kaiser primeste unda verde de la FCC

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.128 ori
<b>HTC Kaiser primeste unda verde de la FCC</b>Preferatul tuturor recent, HTC Kaiser a primit unda verde dupa testele celor de la FCC. Terminalul este disponibil in 3 variante: KAIS100, KAIS110 si KAIS120, variante similare cu cele ale telefonului Hermes. Oare va fi oferit unul dintre aceste modele de...

Preferatul tuturor recent, HTC Kaiser a primit unda verde dupa testele celor de la FCC. Terminalul este disponibil in 3 variante: KAIS100, KAIS110 si KAIS120, variante similare cu cele ale telefonului Hermes.

Oare va fi oferit unul dintre aceste modele de catre AT&T sub forma unui terminal fara camera frontala in stilul lui 8525? Poate vreuna dintre variantele HTC Kaiser mentionate anterior este chiar zvonul AT&T 8925, stiind fiind faptul ca un branding schimba numele terminalului dupa placul distribuitorului. O alta problema este reprezentata de faptul ca intelegerea de confidentialitate in legatura cu manualul si imaginile noului terminal expira de abia pe 8 septembrie, o data deloc rezonabila pentru un telefon lansat in perioada iulie-august.

Ramane doar sa asteptam o data reala de lansare si un pret rezonabil pentru noul terminal, speram noi chiar mai mic decat cel al lui iPhone. Se pare ca noile terminale sunt mai bine ascunse decat secretele de stat in SUA, deoarece, desi uneori FCC mai "scapa" cate o serie de specificatii tehnice, sunt momente cand nu stim nici macar daca avem de-a face cu un triband sau quadband... In asteptarea terminalului putem doar sa ne folosim de zvonuri sau surse neoficiale pentru a incropi o lista decenta de feature-uri in cazul telefoanelor de top.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×