Acer ar fi anulat planurile unui smartphone Jade Primo cu Android din cauza lui Windows 10 Mobile si Continuum

712 ori
<b>Acer ar fi anulat planurile unui smartphone Jade Primo cu Android din cauza lui Windows 10 Mobile si Continuum</b>Dintre toate funcţiile lui Windows 10 Mobile, de departe cea mai interesantă este Continuum. Ea permite intrarea &icirc;ntr-un viitor &icirc;n care nu vom mai avea nevoie de PC-uri, ci doar de un dock şi un monitor, smartphone-ul devenind cheia...

Dintre toate funcţiile lui Windows 10 Mobile, de departe cea mai interesantă este Continuum. Ea permite intrarea într-un viitor în care nu vom mai avea nevoie de PC-uri, ci doar de un dock şi un monitor, smartphone-ul devenind cheia experienţei desktop. Acer a inaugurat acest trend cu modelul sau Jade Primo, prezentat la începutul toamnei, dar iniţial proiectul avea alt scop.

Se pare că Acer ar fi dorit să producă un smartphone Jade Primo cu Android la bord, dar Windows 10 şi funcţiile sale i-au convins să se răzgândească. Continuum a fost conceput în 2012, după lansarea lui Windows Phone 8 şi dezvoltat în cadrul câtorva grupuri de lucru la Microsoft, până la a luat fiinţă în formă actuală.

La bază, Jade Primo este un smartphone cu ecran Full HD Super AMOLED, procesor Snapdragon 808 şi 3 GB RAM, plus o cameră de 21 MP, dar şi port USB Type C. Celor de la Acer le-ar fi fost util un astfel de flagship cu Android în portofoliu, dar în schimb au ales să experimenteze cu Windows 10 Mobile, ceea ce risca să ducă la amânarea produsului.

Între timp aflăm că se lucrează deja la Jade Primo 2, deci Acer mizează mult pe Continuum în planurile sale viitoare. Cei mai mari rivali ai sai vin chiar de la Microsoft, sub forma lui Lumia 950 si Lumia 950 XL.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×