Meizu MX5 Pro ajunge în oferta QuickMobile; phablet cu 4 GB RAM și cameră foto de 21 megapixeli

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 870 ori
<b>Meizu MX5 Pro ajunge în oferta QuickMobile; phablet cu 4 GB RAM și cameră foto de 21 megapixeli</b>Acum că Black Friday a trecut, este vremea să aruncăm o privire asupra noilor device-uri ajunse &icirc;n portofoliul retailerilor. QuickMobile este unul dintre magazinele online ce listează terminale recent apărute &icirc;n afară, cel mai nou device...

Acum că Black Friday a trecut, este vremea să aruncăm o privire asupra noilor device-uri ajunse în portofoliul retailerilor. QuickMobile este unul dintre magazinele online ce listează terminale recent apărute în afară, cel mai nou device de acest tip fiind nimeni altul decât Meizu MX5 Pro, un phablet impresionant.

Modelul din imagine sosește cu display Full HD AMOLED de 5.7 inch (+Gorilla Glass 3), cu 4 GB memorie RAM, dar și cu 64 GB spațiu intern de stocare + slot microSD. Inedit la acest terminal este și procesorul său, un Exynos 7420, același chip pe care îl avem și la interiorul lui Samsung Galaxy Note 5.

Meizu MX5 Pro ajunge în oferta QuickMobile; phablet cu 4 GB RAM și cameră foto de 21 megapixeli

Primim un scanner de amprente, o cameră foto principală de 21 megapixeli cu focalizare laser, bliț dual-tone și HDR, senzor capabil să filmeze la rezoluție 4K Ultra HD. De asemenea, ni se oferă un senzor frontal de 5 megapixeli, port USB Type-C, o baterie de 3050 mAh și tehnologia de încărcare rapidă (de la 0 la 65% în 30 minute).

Atât prin prisma dotărilor, cât și prin design-ul foarte atractiv, Meizu MX5 Pro se poate dovedi o achiziție inteligentă. Prețul afișat de către QuickMobile pentru acest phablet este de 2.799 lei.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×