Acer Liquid Z5 a fost lansat pe piața din Taiwan; aduce o interfață Android similară cu cea Întâlnită pe Nokia X (Normandy)

Autor:  | Publicat în:  Acer 650 ori
<b>Acer Liquid Z5 a fost lansat pe piața din Taiwan; aduce o interfață Android similară cu cea Întâlnită pe Nokia X (Normandy)</b>în timp ce zvonurile despre Nokia X (Normandy), posibilul smartphone cu Android al celor de la Nokia, continuă să își facă apariția pe internet, iată că în Taiwan a avut loc o lansare ce face ca îndoielile pe care le aveam cu privire la...

în timp ce zvonurile despre Nokia X (Normandy), posibilul smartphone cu Android al celor de la Nokia, continuă să își facă apariția pe internet, iată că în Taiwan a avut loc o lansare ce face ca îndoielile pe care le aveam cu privire la interfața Android a lui Nokia X să nu mai existe.

Cei de la Acer tocmai au lansat pe piața din Taiwan smartphone-ul Liquid Z5, terminal ce dispune de Android și vine cu o interfață bazată pe livetiles, o interfață similară cu cea pe care am văzut-o în numeroasele scăpări pe internet ale device-ului Nokia X. Astfel, existența unui Nokia cu Android devine din ce în ce mai credibilă.

Acer Liquid Z5 a fost lansat pe piața din Taiwan; aduce o interfață Android similară cu cea Întâlnită pe Nokia X (Normandy)

Acer Liquid Z5 dispune de un display de 5 inch cu rezoluție 854x480 pixeli, un procesor dual core de 1.3 GHz, 1 GB RAM și 4 GB de stocare. De asemenea, acesta va sosi un interfața Acer 4, care adoptă un design similar cu Windows Phone, așa cum se poate observa și din imaginea de mai sus. Liquid Z5 va fi disponibil în Taiwan pentru aproximativ 170 EUR.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×