Ai Windows Phone? Ai GTA San Andreas, dar cu anumite condiții!

Autor:  | Publicat în:  Mobile Games 1.119 ori
<b>Ai Windows Phone? Ai GTA San Andreas, dar cu anumite condiții!</b>După ce ne-am jucat cu GTA San Andreas pe iPad Mini și jocul a sosit și pe Android, acum e rândul titlului de la Rockstar să ajungă pe Windows Phone. GTA San Andreas rulează pe Windows Phone 8 și necesită 1 GB RAM pentru a rula. &nbsp; Pe pagina...

După ce ne-am jucat cu GTA San Andreas pe iPad Mini și jocul a sosit și pe Android, acum e rândul titlului de la Rockstar să ajungă pe Windows Phone. GTA San Andreas rulează pe Windows Phone 8 și necesită 1 GB RAM pentru a rula.

Pe pagina oficială a jocului scrie clar că terminalele care suporta acest joc sunt următoarele și DOAR următoarele: Nokia Lumia 1520, Lumia 1320, Lumia 822, Lumia 820, Lumia 810 și HTC 8XT. E bizar totuși că de pe lista lipsesc și unele terminale cu 1 GB RAM destul de capabile, precum Nokia Lumia 920.

Foarte bizară e și lipsa lui Nokia Lumia 1020, care pare mai degrabă o omisiune decât o lipsă de compatibilitate. Din fericire temerarii de la WPCentral au reușit să instaleze jocul și pe Nokia Lumia 920, deci rulează și pe acest device și nu cred că mă înșel când spun că și Lumia 1020 ar trebui să îl ruleze.

Alte persoane au confirmat deja că jocul rulează și pe HTC 8X, deci lucrurile încep să sune bine. îl puteți descărca și instala de aici, la prețul de 28 RON.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×