Acțiunile Apple intră la bursa din București de mâine! Vin după o perioadă de scădere

1.100 ori
<b>Acțiunile Apple intră la bursa din București de mâine! Vin după o perioadă de scădere</b>Apple, cea mai mare companie din lume în ce privește valoarea pe piața va avea acțiunile tranzacționate și la bursa din România, începând de miercuri, 18 aprilie. Alte 4 companii cunoscute își vor face intrarea la Bursa: Coca-Cola, Intel, Visa...

Apple, cea mai mare companie din lume în ce privește valoarea pe piața va avea acțiunile tranzacționate și la bursa din România, începând de miercuri, 18 aprilie. Alte 4 companii cunoscute își vor face intrarea la Bursa: Coca-Cola, Intel, Visa și Bank of America.

Acțiunile Apple debutează la noi după 5 zile de scăderi consecutive, de la un maxim de 643 dolari la 580 de dolari. Cea mai importantă scădere a avut loc ieri, când acțiunile au pierdut peste 4%, dar nu vă faceți griji pentru gigantul din Cupertino. Chiar și în aceste condiții, companiei are o capitalizare de peste 540 de miliarde de dolari, cu 154 de miliarde mai mult decât Exxon, a doua companie din lume. Acțiunile vor fi tranzacționate pe sistemul alternativ (ATS) al bursei la categoria internațională, cel în care se tranzacționează și acțiunile altor mari firme ca Heineken, Bayer și Danone de exemplu.

Dacă vă tentează să cumpărați acțiuni Apple, aflați că firma de brokeraj Tradeville va fi market maker pe acțiunile americane, deci va asigura cotații de vânzare și de cumpărare pentru investitori locali.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×