Actualizarea iOS 8.0.1 este disponibilă acum, are șanse mari să Îți strice ziua!

Autor:  | Publicat în:  Apple 913 ori
<b>Actualizarea iOS 8.0.1 este disponibilă acum, are șanse mari să Îți strice ziua!</b>Dacă îmi urmăriți tweeturile, probabil știți că nu sunt deloc încântat de iOS 8, cum nu am fost nici de iOS 7. Dacă cu acesta din urmă m-am obișnuit, ei bine cu noul Control Center nu mă pot obișnui. și ca precauție mereu aștept până ce...

Dacă îmi urmăriți tweeturile, probabil știți că nu sunt deloc încântat de iOS 8, cum nu am fost nici de iOS 7. Dacă cu acesta din urmă m-am obișnuit, ei bine cu noul Control Center nu mă pot obișnui. și ca precauție mereu aștept până ce apare un update la noile release-uri înainte de a trece la noul software. Așa că... hai să vedem ce ne rezervă iOS 8.0.1, proaspăt lansat azi, cu maaari probleme.

El este disponibil că actualizare over the air, sau că download prin iTunes. Rețineți că sute de utilizatori afirma că există probleme cu acest update, mai ales pe partea de conectivitate celulară, dar și cu Touch ID. Apple a retras pentru o perioadă actualizarea și au apărut și ghiduri de tip "cum să îți repari telefonul stricat de iOS 8.0.1". Apple a anunțat că investighează situația și va reveni cu informații.

Apple e de obicei lăudata pentru promptitudinea actualizărilor software și pentru calitatea release-urilor sale. Ei bine, de această dată ceva a mers prost. Acum probabil înțelegeți de ce eu aștept câteva zile înainte să fac un update și eventual pun alți cunoscuți să facă actualizarea înaintea mea. Bad Apple, bad!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×