iPhone 6 Plus unboxing: tot ce ați auzit rău despre el era exagerat; Terminal arătos și comod oferit de QuickMobile.ro (Video)

4.174 ori
<b>iPhone 6 Plus unboxing: tot ce ați auzit rău despre el era exagerat; Terminal arătos și comod oferit de QuickMobile.ro (Video)</b>Iată că a venit și marele moment al scoaterii din cutie a lui Apple iPhone 6 Plus. Prezentat împreună cu iPhone 6 pe 9 septembrie, acest phablet a ajuns la noi mulțumită celor de la QuickMobile.ro. Avem de-a face cu un phablet de 5.5 inch, care...

Iată că a venit și marele moment al scoaterii din cutie a lui Apple iPhone 6 Plus. Prezentat împreună cu iPhone 6 pe 9 septembrie, acest phablet a ajuns la noi mulțumită celor de la QuickMobile.ro. Avem de-a face cu un phablet de 5.5 inch, care vine cu o cutie... bizară.

Ea nu poartă decât marcajul "iPhone" lateral și o siluetă a telefonului pe capac, fără vreo fotografie. Produsul este vândut de către QuickMobile.ro la prețul de 4,499 lei pentru versiunea de 16 GB, cea pe care o testăm noi, respectiv 4.999 lei pentru unitatea de 64 GB și 5.499 pentru cea de 128 GB. Telefonul vine pe argintiu, auriu și Space Gray, iar în cutie se află cheița metalică pentru nano SIM tray, căștile EarPods, cablul Lightning USB, manuale și sticker Apple.

Apple iPhone 6 Plus Unboxing in limba romana

iPhone 6 Plus este o combinație elegantă de metal, sticlă și cu benzi din plastic în zona din spate. Marginile sale sunt rotunjite, iar feelingul acestui model este plăcut atunci când îl utilizați. Butonul Power a fost mutat lateral, iar butoanele de volum sunt acum alungite. Camera din spate, cea de 8 MP nu iese în evidență atât de mult pe cât se plâng recenziile din afară și nu mi se pare că ea constituie o problemă la capitolul design sau ușurința de utilizare.

​iPhone 6 Plus unboxing: tot ce ați auzit rău despre el era exagerat; Terminal arătos și comod oferit de QuickMobile.ro (Video)

Handsetul măsoară 7.1 mm în grosime, cântărește 172 de grame și e bine echilibrat. Dotările sale includ un ecran Full HD de 5.5 inch, cu contrast ratio de 1300:1, iar la interior găsim un procesor 64 bit dual core Apple A8, 1 GB RAM și coprocesor Apple M8. în spate se află o cameră de 8 MP, cu pixeli de 1.5 microni, Focus Pixeli, deschidere F/2.2 și stabilizare optică a imaginii. Phabletul folosește și senzor Touch ID petru amprente și o baterie de 2915 mAh, care asigură 14 ore de playback video HD, pe hârtie.

iPhone 6 Plus unboxing

Am apreciat comoditatea acestui model, în ciuda diagonalei crescute și acesta pare a fi un gaming device excelent. Revenim cu detalii cât de curând! [FORUM]

Prețul actualizat al lui iPhone 6 Plus îl puteți afla de aici.

iPhone 6 Plus unboxing

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×