Ai OnePlus 3, ai parte.. de Android Nougat 7.0; Actualizatea OTA ce aduce OxygenOS 4.0 e disponibilă de ieri!

4.180 ori
<b>Ai OnePlus 3, ai parte.. de Android Nougat 7.0; Actualizatea OTA ce aduce OxygenOS 4.0 e disponibilă de ieri!</b>Compania se pare că îşi consolidează pe zi ce trece din ce în ce mai mult baza de încredere ce o obţine din partea clienţilor, de vreme ce OnePlus 3, respectiv 3T sunt două telefoane de TOP 3 în anul ce tocmai a trecut, iar ultima zi din 2016 a adus şi..

Prin forţa împrejurărilor, dezamăgit de telefoanele Nexus lansate în 2012, respectiv 2013 de Google, dar şi de bunăvoie, am ales să fac upgrade de la Galaxy Nexus la OnePlus One, telefon vedetă pe atunci prin prisma noutăţii, a colaborării cu Cyanogen, a hardware-ului de top, preţului extrem de mic, dar şi a lipsei produsului de pe piaţă. Toate acestea l-au făcut un telefon mai mult decât dorit în acea perioadă! 

Compania se pare că îşi consolidează pe zi ce trece din ce în ce mai mult baza de încredere ce o obţine din partea clienţilor, de vreme ce OnePlus 3, respectiv 3T sunt două telefoane de TOP 3 în anul ce tocmai a trecut, iar ultima zi din 2016 a adus şi actualizarea la Android 7.0 Nougat - lucru promis încă din luna noiembrie de şefii companiei.

Anunţul a venit din partea cofondatorului, Carl Pei, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter:

Anunţul a venit din partea cofondatorului, Carl Pei, prin intermediul unui mesaj postat pe Twitter

Android 7.0 vine pe OnePlus 3/3T îmbrăcat în OxygenOS 4.0 şi ne dezvăluie noi funcţionalităţi cum ar fi:

  • Notificări cu un design nou
  • Meniul pentru setări primeşte şi el un design nou
  • Primim suport "multi-mindow"
  • Putem da replay direct din notificări
  • Putem face reglaje privind DPI-ul
  • Au fost adăugate noi opţiuni pentru scurtăturile din statusbar
  • Diverse optimizări

Având în vedere faptul că telefonul poate fi comandat direct de pe site-ul producătorului, iar el vine din depozitul din Europa fără să fim nevoiţi să plătim transport şi alte taxe, plus având un hardware cu adevărat de top la un preţ fantastic, cu Android 7.0 Nougat aproape curat la bord, încununat cu un design graţios şi bine realizat, e un lucru ce îl admir profund! Ar trebui ca şi alte companii să ia exemplul lor, cum ar fi de exemplu {treceţi voi aici pe cine vreţi}! Spor la update!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×