ASUS X00GD, telefon metalic şi presupus a fi noul ZenFone 4, primește certificarea TENAA chiar în ziua de revelion

2.496 ori
<b>ASUS X00GD, telefon metalic şi presupus a fi noul ZenFone 4, primește certificarea TENAA chiar în ziua de revelion</b>Cum chinezii sărbătoresc anul nou pe data de 28 ianuarie, iar CES deja-şi şterge picioarele la uşă, nu e de mirare că site-ul TENAA, celebru pentru leak-urile sale mai mult sau mai puţin oficiale, ne-a surprins chiar în cumpănă dintre ani cu un posibil..

Cum chinezii sărbătoresc anul nou pe data de 28 ianuarie, iar CES deja-şi şterge picioarele la uşă, nu e de mirare că site-ul TENAA - celebru pentru leak-urile sale mai mult sau mai puţin oficiale - ne-a surprins chiar în cumpănă dintre ani cu un posibil urmaş al lui ZenFone 3, modelul ASUS X00GD.

Presupusul ZenFone 4 vine cu o carcasă în stil iPhone, din metal, dar fără fantele pentru antenă, cel puţin nu în partea de sus. Din câte am înţeles, taiwanezii au reuşit să integreze antenele în partea frontală, în jurul ecranului, de aici şi lipsa acestora şi în cazul lui ZenFone 3 Deluxe, pe care tocmai vi l-am prezentat.

ASUS X00GD (ASUS ZenFone 4)

Revenind la modelul X00GD, aflăm de pe site-ul de certificare din China ca telefonul va veni cu Android 7.0 Nougat preinstalat, iar ca dotări ne va oferi un ecran de 5,2 inch la o rezoluţie de 720x1280 pixeli, un procesor octa-core tactat la 1,5 GHz, setup-uri de RAM în versiuni de 2, 3 şi 4 GB, o cameră frontală de 8 megapixeli la pereche cu una principală (spate) de 13 megapixeli cu blitz dual LED. Ca stocare vor exista 3 versiuni, una de 16, una de 32 şi una de 64GB, însoţite de posibilitatea extinderii ei prin card microSD.

În opinia mea însă, cel mai interesant aspect este bateria, care va oferi nu mai puţin de 4850 mAh, o capacitate ce rar o vezi la un telefon standard. Ca o mică paranteză de final, îmi exprim şi uşoara dezamăgire legat de aspectul acestui smartphone, care vine cu un design ce a fost reciclat deja de 3 ori de Apple (și mulți alții), asta şi în contextul în câte ZenFone 3 mi se pare stilat şi original! Rămâne doar să aflăm în zilele următoare dacă e chiar vorba de ZenFone 4, sau mai degrabă aparține unei noi linii de produs, axate pe capacitatea mare a bateriei!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×