AI-ul devine o prioritate pentru Microsoft pe măsură ce firma IT renunță la zona Mobile

1.359 ori
<b>AI-ul devine o prioritate pentru Microsoft pe măsură ce firma IT renunță la zona Mobile</b>Cea mai recentă declarație Microsoft pe care compania IT a oferit-o în cadrul documentelor depuse la SEC (Comisia de Securitate și Comerț SUA) scoate la iveală faptul că de acum înainte AI-ul va fi principalul obiectiv, renunțându-se la zona mobile

Dacă mai era nevoie de o confirmare oficială referitoare la decizia Microsoft de a nu se mai axa pe zona Mobile, iată că aceasta sosește astăzi. Aflăm că firma IT tocmai ce a precizat în documentele depuse la SEC(Comisia de Securitate și Schimb de Informații din SUA) pe care este nevoită să le completeze regulat, faptul că de acum înainte își va concentra atenția asupra dezvoltării AI și asupra zonei de research și dezvoltare pentru extinderea infrastructurii, a serviciilor și aplicațiilor.

Se renunță astfel la zona Mobile și tot de aici aflăm că strategia Microsoft va fi acea de a concura și crește prin dezvoltarea celor mai bune platforme de pe piață, fiind implicat și AI-ul. Putem spune că AI-ul este cel practic cel care înlocuiește zona Mobile și ni se mai dezvăluie că în raportul anual al companiei este menționată includerea AI-ului într-o serie de noi produse software.

Toate acestea nu fac decât să indice faptul că zona mobile rămâne de domeniul trecutului și nu putem să nu ne întrebăm dacă acel Surface Phone va mai fi lansat vreodată sau nu. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×