Aplicația Skype primește suport pentru transfer de bani între utilizatori; PayPal se află la mijlocul tranzacțiilor!

1.307 ori
<b>Aplicația Skype primește suport pentru transfer de bani între utilizatori; PayPal se află la mijlocul tranzacțiilor!</b>Transferul de bani în aplicații populare începe a devenit o funcție must-have pentru dezvoltatori, o asemenea introducere fiind aplicată astăzi și pentru Skype. Astfel, utilizatorii acestei platforme sociale de pe iOS și Android vor putea transfera

Un lucru pe care l-ați observat cu siguranță este și acela că majoritatea aplicațiilor de socializare au început să ofere servicii de transfer bani pentru utilizatori, un exemplu numai bun de dat fiind Facebook Messenger. Pe urmele sale calcă astăzi Skype, aplicație ce ne va permite să trimitem sau să primim bani de la prieteni, la mijlocul tranzacțiilor aflându-se atât de populara platformă de plăți numită PayPal.

Skype

Se va folosi aplicația iOS sau Android pentru acest feature și pentru moment un număr doar 22 țări au acces la noul serviciu de transfer bani, acestea fiind următoarele: Austria, Belgia, Canada, Cipru, Estonia, Finlande, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Latvia, Luxembourg, Malta, Olanda, Portugalia, San Marino, Slovacia, Slovenia, Spania, SUA și Marea Britanie.

În perioada următoare noi țări vor fi adăugate pe această listă și aflați că pentru transferul de bani va trebui ca inițial să aveți conectat contul de PayPal la profilul de Skype. Este necesară și cea mai recentă versiune Skype și de asemenea activarea serviciilor de localizare. Printr-un gest de swipe direct din chat se pot trimite bani și aflați că fondurile expediate se vor converti automat în moneda destinatarului. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×