Alcatel Elle N3 Glamphone, un telefon chic

3.229 ori
<b>Alcatel Elle N3 Glamphone, un telefon chic</b>In avalansa de noi modele ale firmelor mari ca Nokia sau Sony Ericsson, am pierdut din vedere noile modele scoase de firme care se bucura si ele de faima unui nume mare la nivel mondial. Alcatel se numara printre acestea si dupa cum arata pozele de mai...

In avalansa de noi modele ale firmelor mari ca Nokia sau Sony Ericsson, am pierdut din vedere noile modele scoase de firme care se bucura si ele de faima unui nume mare la nivel mondial. Alcatel se numara printre acestea si dupa cum arata pozele de mai jos, producatorii nu ne vor dezamagi:

Disponibil intr-o mare varietate de culori, Elle N3 nu este numit degeaba Glamphone, adresandu-se impatimitilor modei, acei oameni cu gusturi rafinate in imbracaminte si accesorii. Veti putea cumpara Glamphone in varianta portocalie, roz, violet, alb sau galben-verzui si se poate observa ca modelul adopta o abordare primavaratica a culorilor selectate pentru a finisa designul.

Elle N3 are o camera de 1.3 megapixeli incorporata, un display color si un MP3 player si nu ar trebui sa uitam de un "colier" cu ajutorul caruia va veti tine headset-ul Bluetooth in siguranta. Un telefon elegant de doar 16.7 mm in grosime, Glamphone va fi lansat in Marea Britanie in iunie. Nu se cunosc inca detalii despre celelalte tari, dar un astfel de telefon asociat unui brand destul de celebru va gasi un pubic pe masura in orice tara din lume.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×