Samsung B6700 II cat un card bancar

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.414 ori
<b>Samsung B6700 II cat un card bancar</b>Samsung a lansat inca un telefon varf de gama &ndash; telefonul card SPH-B6700. Telefonul cat un card de credit este dotat cu T-DMB, o camera video, tiparire mobila, camera foto de 2 megapixeli, MP3 playback si Bluetooth. Alte dotari includ un dictionar...

Samsung a lansat inca un telefon varf de gama – telefonul card SPH-B6700. Telefonul cat un card de credit este dotat cu T-DMB, o camera video, tiparire mobila, camera foto de 2 megapixeli, MP3 playback si Bluetooth. Alte dotari includ un dictionar electronic, "my pet", disc portabil si un browser de fisiere.

Telefonul are o carcasa de otel inoxidabil cu onix negru si cu finisaje cromate. Samsung SPH-B6700 masoara doar 8.7 x 5.4 cm si cantareste 79g. Este disponibil in reteaua de magazine KTF doar in Coreea. Daca avem noroc, ceva similar ar putea ajunge in magazinele din Europa peste doi ani.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×