Alcatel One Touch Idol S și Idol Mini anunțate oficial

1.634 ori
<b>Alcatel One Touch Idol S și Idol Mini anunțate oficial</b>Alcatel a intrat și mai puternic pe piața terminalelor Android cu două noi modele de telefoane: Alcatel One Touch Idol S și Idol Mini. Despre acesta din urmă am mai auzit zvonuri și iată-l devenit oficial astăzi. &nbsp; Ambele handseturi sunt...

Alcatel a intrat și mai puternic pe piața terminalelor Android cu două noi modele de telefoane: Alcatel One Touch Idol S și Idol Mini. Despre acesta din urmă am mai auzit zvonuri și iată-l devenit oficial astăzi.

Ambele handseturi sunt compacte și vin cu un design slim. Alcatel One touch Idol S este mai subțire, având o grosime de doar 7.4 mm, în vreme ce Idol Mini măsoară 7.9 mm. Alcatel Idol S vine cu un display IPS de 4.7 inch, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli și un procesor dual core de 1.2 GHz, plus 1 GB RAM. Acest telefon dispune și de o cameră de 8 megapixeli capabilă de captură video Full HD la 30 FPS.

Alcatel One Touch Idol S și Idol Mini anunțate oficial

Alcatel One Touch Idol mini este dotat cu o cameră frontală de 1.3 megapixeli și rulează Android 4.2 Jelly Bean. Acest handset dispune de 4 GB memorie internă, slot microSD și va sosi pe roz și roșu, printre alte culori. Idol Mini este un smartphone entry level, cu un display de 4.3 inch, cu rezoluție de 480 x 854 pixeli. La interiorul acestui nou venit se afla un procesor dual core de 1.3 GHz, 512 MB RAM și avem și o cameră de 5 megapixeli în spate. El vine și cu 4 GB memorie internă și slot microSD.

Alcatel Idol Mini va fi disponibil și într-o versiune dual SIM cu dotări similare, dar fără slot microSD și cu 8 GB memorie internă.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×