Huawei Honor 3, un nou smartphone rezistent la apă, dotat cu ecran de 4.7 inch

2.006 ori
<b>Huawei Honor 3, un nou smartphone rezistent la apă, dotat cu ecran de 4.7 inch</b>Huawei a prezentat un nou smartphone care face parte din seria Honor, un model despre care am mai auzit prin intermediul unor scăpări pe web. E vorba despre Huawei Honor 3, terminal pe care îl puteți vedea mai jos. &nbsp; Handsetul este unul de tip...

Huawei a prezentat un nou smartphone care face parte din seria Honor, un model despre care am mai auzit prin intermediul unor scăpări pe web. E vorba despre Huawei Honor 3, terminal pe care îl puteți vedea mai jos.

Handsetul este unul de tip midrange, iar dotările sale includ un display 720p de 4.7 inch și un procesor K3V2 quad core produs de Huawei. Acest CPU are o frecvență de 1.5 GHz, iar smartphone-ul vine și cu 2 GB RAM, 8 GB memorie internă, slot microSD și o cameră de 13 megapixeli cu senzor Exmor RS. Honor 3 rulează Android 4.2.2 Jelly Bean cu interfața Emotion aplicată peste.

Proaspăt anunțatul model este dotat și cu un emițător infraroșu, care permite utilizarea telefonului drept telecomanda, pentru a controla diferite device-uri din casă. Huawei Honor 3 vine cu rating IP57, ceea ce îl face rezistent la apă și la praf. Prețul lui Honor 3 este de 310 dolari, destul de mult pentru un midrange din China.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×