Alcatel Pixi 3 este primul smartphone ce poate rula Android, Windows Phone sau Firefox OS

Autor:  | Publicat în:  Alcatel 1.056 ori
<b>Alcatel Pixi 3 este primul smartphone ce poate rula Android, Windows Phone sau Firefox OS</b>După ce ieri aflam că grupul chinez TCL a intrat în posesia trademark-ului Palm, telefoane ce urmează a reveni pe piață sub tutela Alcatel, acum ni se aduce la cunoștiință faptul că Alcatel ne pregătește o mare supriză la CES 2015. Această...

După ce ieri aflam că grupul chinez TCL a intrat în posesia trademark-ului Palm, telefoane ce urmează a reveni pe piață sub tutela Alcatel, acum ni se aduce la cunoștiință faptul că Alcatel ne pregătește o mare supriză la CES 2015. Această surpriză vine sub forma smartphone-ului Pixi 3, device ce va putea rula Android, Windows Phone sau Firefox OS.

De asemenea, aflăm că Pixi 3 va sosi în 4 variante diferite cu display-uri de 3.5 inch, 4 inch, 4.5 inch, și 5 inch. Astfel, în timp ce varianta cu ecran de 3.5 inch ne va oferi doar conectivitate 3G, celelalte 3 modele vor integra și un modul pentru internet la viteze 4G LTE.

Deși alte detalii despre prețurile și specificațiile acestui nou smartphone nu sunt cunoscute, nu putem decât să fim curioși cu privire la anunțul celor de la Alcatel de săptămâna viitoare, eveniment în cadrul căruia va fi prezentat oficial și un smartwatch de buget cu design de Moto 360.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×