Alcatel promite!

2.804 ori
<b>Alcatel promite!</b>Colectia de telefoane mobile ALCATEL este un suflu de aer proaspat pentru oricine, combinand ce-i mai bun din cele doua lumi - design de calitate elegant european la preturi competitive. Continuand sa atate simturile cu stilul lor personal si la moda,...

Colectia de telefoane mobile ALCATEL este un suflu de aer proaspat pentru oricine, combinand ce-i mai bun din cele doua lumi - design de calitate elegant european la preturi competitive. Continuand sa atate simturile cu stilul lor personal si la moda, telefoanele Alcatel vor lansa o colectie de telefoane in 2007 pentru piata Americii de Nord, oferind consumatorilor ceva nou pentru care sa tanjeasca dupa colectia din 2006.

Ca nume de marca ce este recunoscut si care se distinge prin designul inovativ, calitatea superioara, usurinta de folosire si valoarea, telefoanele ALCATEL sunt gata de a deschide drumul pentru o selectie de telefoane chic si elegante pe piata Nord Americana. Telefoanele mobile ALCATEL incearca sa ofere utilizatorilor cea mai buna alternativa; o alternativa la marcile traditionale de telefoane mobile.

Proiectate in functie de individ, fiecare telefon este creat pentru a complementa un gust, atitudine si stil de viata unic. Functiile sale simple, usor de utilizat este tot de ce are nevoie un telefon, fara a tece cu vederea principiul de calitate ca valoarea inerenta a telefoanelor mobile ALCATEL.

Peste 15 telefoane mobile noi vor intra in scena in 2007, cu o selectie mare de modele unice. Telefoanele mobile ALCATEL se axeaza pe design, o strategie care a asigurat succesul marcii in lumea intreaga. Fiti pregatiti de a va cumpara telefonul mobil la care ati visat dintotdeauna.

Destept si Elegant fermecator si echilibrat. Eleganta dvs. smart este evidenta pentru cei din jur. Daca doriti ceva la fel de rafinat ca si dvs., dar fara a uita ce este important pentru dvs., aratati lumii ca ati luat una dintre cele mai bune decizii afisandu-va cu un OT-E101A, OT-E201A, OT-E221A, OTC550A, OT-C717A sau OT-C820A.

Vreti ca libertatea si distractia sa fie cea pe care v-o alegeti. Atata timp cat garanteaza o distractie pe cinste, simplitatea si "fara fite" este modul cel mai bun de abordare! Dar daca de asemenea sunteti o persoana mereu in miscare astfel asigurati-va ca gasiti ceva care sa tina pasul. Luati cea mai buna decizia alegand ceva cu care va veti simti confortabil: OT-E207A, OT-E225A, OT-C560A, OTE801A sau OT-C701A.

Pe Podium. Va considerati o trendsetter – in acelasi club cu editorii si designerii de moda – cineva care este intotdeauna cu un pas inaintea celorlalti? Sunteti cu ochii pe petrecere cand aveti la dvs. un: OT-E230A, OT-E227A, OT-C630A, OT-C635A, OT-C707A, OT-E805A, OT-C825A sau Elle Nr3. nu sunt doar lucrurile esentiale: este vorba si de linii. Si cu aceasta colectie de telefoane mobile chic veti fi in fruntea tuturor.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×